Maç sonucu: "0-0"

Kocaelispor bu akşam 3. Lig'de Hatay temsilcisi Payasspor ile karşılaşıyor. Mücadele İsmetpaşa Stadı'nda Saat 19'da .başladı.   DAKİKALAR: 0' Maç...

Kocaelispor bu akşam 3. Lig'de Hatay temsilcisi Payasspor ile karşılaşıyor. Mücadele İsmetpaşa Stadı'nda Saat 19'da .başladı.

 

DAKİKALAR:

0' Maç başladı!

İlk 10 dakika geride kaldı. İki takım da orta sahada basit top kayıpları yapıyor.

14' Kocaelispor taraftarı maç başından hiç susmadan tezhürata devam ediyor.

Kocaelispor, Payas sahasında şok presler yaparak rakibi hataya zorluyor....

18 dakika sonunda maçta pozisyon yok...

19'  Payas atağı sağ kanattan gelişti. Gökhan Çırak’ın ortasında Murat Can Bölükbaşı’nın kafa vuruşu sağ köşe doğru giderken, savunmada Murat Başak topu kornere çıkardı.

21' Payasspor hızlı çıkmak istedi ama Kocaelispor pozisyonu başlamadan kesti.

23'  Payasspor uzaklardan kaleyi yokluyor ama top az farkla kale direğinin yanından hızlı şekilde geçti. Hakem korner görüşünde. Kullanılan kornerde Payassporlu futbolcular topu auta gönderdi.

25'  Rakip takım iyi savunma yapıyor... Kocaelipor ceza sahasına girmekte zorlanıyor...

26'  Payasspor'da sol kanattan gelen ortada roveşata vuruşu deneyen rakip futbolcunun şutu kalecimiz Yusuf Şenlik, iki seferde kontrol etmeyi başardı.

Maç orta alanda oynanıyor... Etkili atak yok...

32' Kocaelispor gole çok yaklaştı. Burak Süleyman’ın pasında Hamza topu bekletmeden Gökdeniz’e verdi. Genç futbolcu yerden seken topa gelişine vurdu. Yerden seken topu kaleci Ahmet son anda kornere gönderdi. 

34' Çok tehlikeli gelen Payasspor'da Ömer'in çektiği sert şut Yusuf'ta kalıyor.

37' Mert Yavuz çok güzel hareketlerle ceza sahasına girdi. Önce bir duvar pası ardından gelen diripling ile çektiği şut kaleciden sekti. Seken topa tekrar vuran Burak Özbakır'ın şutu kalecide kaldı.

41' Payas gole yaklaştı. Sol kanattan yapılan ortada Ömer Demircan topun gelişine vurmak istedi. Ömer topa etkili vuramayınca yerden seken topu auta çıktı.

45+' İlk yarı sona erdi: 0-0

İkinci yarı başladı!

51' Kocaelispor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Ceza sahası sol çizgisinden Kadir Öge’nin ortası iyi olmadı.

57' Mert Yavuz’un 25 metreden çektiği şut etkili olmadı.

61' Murat Can’ın 25 metreden çektiği sert şutta Yusuf topu iki hamlede kurtardı. 

63' Burak Süleyman’ın şutunda top kaleci Ahmet’te kaldı.

64' Gökdeniz çıktı, İshak Kurt oyunda

Murat Başak sakatlandı... Oyuna devam etmesi zor görünüyor...

76' Burak Süleyman’ın soldan yaptığı ortada Burak Özbakır’ın kafa vuruşu üstten auta çıktı.

İki takım da son 5 dakikada açık futbol oynadı... Goller kaçtı... Payas atağında karambol oldu.... Faul gerekçesi ile pozisyon sona erdi...

84' Özbakır çıktı, Avcı oyunda

88' Kocaelispor’da Burak Süleyman ceza sahası içinde düşürüldü. Herkesin penaltı beklediği pozisyona hakem Yakup Özhan devam kararı verdi.

90+1: Kocaelispor sağdan korner kullandı. Yapılan kafa vuruşu kaleci Ahmet’te kaldı.

90+3' Soldan yapılan ortada İshak’ın kafa vuruşu yerden sekip sol kale direğini yaladı.

Maç sona erdi.

 

1-(2)-063.jpg

1-(15)-006.jpg

1-(3)-060.jpg

1-(4)-050.jpg

1-(5)-049.jpg

1-(6)-047.jpg

1-(7)-036.jpg

1-(8)-034.jpg

1-(9)-031.jpg

1-(10)-029.jpg

1-(13)-013.jpg

1-(12)-018.jpg

1-(14)-013.jpg

1-(16)-006.jpg

CUMARTESİ MESAİSİ TRİBÜNLERİ ETKİLEDİ

Kocaelispor ile Payasspor arasında oynanan maçta hava ve zemin şartları futbol oynamaya müsaitti. Sıcaklığın da makul olduğu günde taraftar da maça ilgi gösterdi. Kale Arkası ve Numaralı B tribünleri doldu, Maraton ilk kez bu kadar az sayıda taraftara kapısını açtı. Cumartesi gününün olumsuz etkisi tribünlere az da olsa yansıdı ancak Yeşil Siyahlılar maç boyunca Kocaelispor’a müthiş destek verdi.

 

KADRODA TEK DEĞİŞLİK

Kocaelispor’da Teknik Direktör Fatih Kavlak, geçen haftaki Osmaniyespor maçındaki kadrodan tek değişiklik yaptı. İshak dünkü maçta yedek soyunurken, Burak Özbakır 2 hafta sonra 11’de ve santrafor bölgesinde kendisine yer buldu. Mert’in sarı kart sınırında bulunduğu Yeşil Siyahlılar kalede Yusuf, savunmada Fatih, Kadir, Başak ve Keten, önlerinde Mert ve Sefa, solda Süleyman, sağda Gökdeniz, forvete yakın bölgede Hamza ve ileride de Özbakır şeklinde sahaya çıktı. Özellikle ilk yarıda Özbakır iki önemli fırsat yakaladı ancak değerlendiremedi.

 

FUTBOL OYNAYINCA GÜZEL

Kocaelispor yönetimi Payas maçına özel bir pankartla çıktı. Futbol Oynayınca Güzel pankartı, İzmit’ten puan almak için zaman geçirmeye çalışan rakiplere de gönderme oldu.

 

KANDÖKEN İLK KEZ KADRODA

Kocaelispor 1998 doğumlu santraforu Onur Kandöken bu sezon ilk kez 18 kişilik kadroda kendine yer buldu. 18 Ağustos 2017’de profesyonel sözleşmeye imza attan Onur, Teknik adam Fatih Kavlak’tan şans bekledi. Payas maçında bu hafta genç stoper Ferhat 18’de yer almadı. Bugüne kadar Kocaelispor’da 17 futbolcu süre aldı. Onur Öztonga, Volkan Mert Korkmaz ve Ferhat Ertukuş henüz takımı adına resmi bir süre alamayan gençler oldu.

 

TANIDIK SİMALAR

Dünkü rakibimiz Payas’ta tanıdık simalar dikkat çekti. Darıca Gençlerbirliği’nden tanıdığımız Murat Can Bölükbaşı, Ömer Demircan, Uğur İhsan Göktaş ve Gökhan Öztürk ile eski Derinceli sol bek Cuma Ali Üzüm rakibimiz oldu.

 

RAKİPTE ÇIKIŞ VARDI

Payasspor 3 hafta önce teknik adam değişikliğine gitti ve Murat Bölükbaşı ile anlaşıldı. Bölükbaşılı Payas 3 maçta 5 puan topladı ve İzmit’e en kötü yenilmeden geldi. Tribünlerde ise Payasspor’u destekleyen taraftar yoktu.

 

DÖRDÜNCÜ HAKEM BİZDEN GİTTİ

Dünkü maçın dördüncü hakemi Cihan Ölmez, bir dönem ilimizde de hakemlik yaptı. Gaziantrep’e memur olduktan sonra kentten ayrılan Ölmez, istikrarlı bir görüntü çiziyor. Cihan Ölmez’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

 

İKRAMLAR KONAK OCAKBAŞI’NDAN

İlimizin sevilen esnaflarından ve Derince’de faaliyet gösteren Konak Ocakbaşı’nın sahiplerinden Tugay Kavurt, dünkü maç öncesinde basın mensuplarına ikramda bulundu. 

 

MAÇIN KÜNYESİ

KOCAELİSPOR PAYASSPOR

STAT: İzmit İsmetpaşa

HAKEMLER: Yakup Özhan, Onur İçyer, Hakan Akkaynak  

SAAT: 19.00

HAVA DURUMU: Açık, 15 derece

 

KOCAELİSPOR 11'İ

YUSUF ŞENLİK   

FATİH ADIGÜZEL   

KADİR ÖGE   

MURAT SONER BAŞAK   

GÖKDENİZ BAYRAKDAR

SEFA NARİN   

HAMZA MUTLU   

ALİ KETEN   

MERT YAVUZ

BURAK SÜLEYMAN   

BURAK ÖZBAKIR

 

PAYASSPOR 11'İ

AHMET ÜÇGÜN   

ARİF GÜNER   

ABDULSAMET KIRIM   

CUMA ALİ ÜZÜM

GÖKHAN ÇIRAK

KORAY KURT  

AYKUT TOPAL   

NECMİ ÇOBAN   

MURAT CAN BÖLÜKBAŞI

DENİZ KARADENİZ

TEVFİK ŞANVER

#

21 Eki 2017 - 18:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.