Kocaelispor A2 kaldığı yerden devam: 2-1

  Ozan’ın şık golü A2 Klasman grubuna fırtına gibi bir giriş yapan, 3 hafta önce deplasmanda Karabük’ü, iki hafta önce de evinde Pendik’i evinde yendi...

 

Ozan’ın şık golü

A2 Klasman grubuna fırtına gibi bir giriş yapan, 3 hafta önce deplasmanda Karabük’ü, iki hafta önce de evinde Pendik’i evinde yendikten sonra, Beşiktaş deplasmanında son dakika golü ile 1 puanı İstanbul’da bırakmıştı. Yeşil Siyahlıların rakibi grup 2.’si Kartalspor’du. İki takımın da yüksek bir tempoda mücadele ettiği maçın 29. dakikasında Ozan çok şık bir gol imza attı ve Kocaelispor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı da Kocaelispor’un 1-0′lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Seyfettin dikkat çekiyor

Maçın genelinde tartışmalı kararlar veren hakem Serkan Gök, Kartalspor lehine penaltı kararı verdi. Topun gerisine geçen Mesut penaltıyı gole çevirdi ve skoru 1-1′e getirdi. Öte yandan Kartalspor lehine bir penaltı kararı vermeyen Serkan Gök maçın öne çıkan ismi oldu. Skor 1-1 olduktan sonra da tempo iyice yükseldi. Keyifli bir futbolun oynandığı 17 Ağustos Stadı’nda, Kocaelispor’da son haftaların dikkat çeken ismi Seyfettin Kocaelispor’u 2-1 öne geçirdi. Maç sonrası Kartalspor teknik ekibi maçın orta, Hakeme büyük tepki gösterdi.

 

24 Şubat’ta Körfez ile kent derbisi var

75. dakikada atılan bu golün ardından Kartalspor ataklarına başarı ile karşılık veren Kocaelispor, güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek son 4 maçında 3. galibiyetine imza attı. Kocaelispor 24 Şubat’ta Körfez FK ile Alpaslan Türkeş Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

 

 

 

 

 

 

 

KOCAELİSPOR A.2: 2

KARTALSPOR A.2: 1

STAT: 17.Ağustos

HAKEMLER: Serkan Gök ***, Bilal Yılmaz ***, Recep Haydar Güre ***

KOCAELİSPOR A.2: Kadir ***, Bilal ***, Ozan ***, Enes ***, Mustafa ***, Okan ***, Emre *** (Alpaslan **), Muhammed *** (Ömer **), Oğuz  Alkan *** (Ahmet **), Oğuzhan *** (Uğurcan **), Seyfettin *** (İbrahim **)

KARTALSPOR A.2: Enes **, Fırat **, Ömer Furkan ***, Mehmet **, Mert ***, Anıl **, Sefa ** (Muhammed Öğdüm **), Senad ** (Taylan **), Mesut **, Barış ***, Hakkı ** (Alperen **)

GOLLER: Ozan dk.28, Mesut dk.60 Penaltı, Seyfettin dk.75

SARI KART: Bilal dk.61

#

12 Şub 2014 - 14:27 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

derinceli - daha önce derince belediyesinde oynayan Seyfettin i yakından takip ediyorum. değerini bilen hocası murat son u tebrik ederim. başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 14:27
01

KOCAELİ SPORLU - EVET SEYFETTİN İ TAKİP EDİN İYİ ÇOCUK MURAT SON NUNDA HAKINI YEMEMEK LAZIM.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 14:27