Kocaelispor artık meclis gündeminde

MHP’li Lütfü Türkkan, ekonomik olarak bitme noktasına gelen ve 3. Lig’de kümede kalma savaşı veren Kocaelispor’un yaşadığı sıkıntıları meclis gündemin...


MHP’li Lütfü Türkkan, ekonomik olarak bitme noktasına gelen ve 3. Lig’de kümede kalma savaşı veren Kocaelispor’un yaşadığı sıkıntıları meclis gündemine taşıdı

MHP Kocaeli Milletvekili LütfüTürkkan, zor günler geçiren Kocaelispor’un içinde bulunduğu durumu TBMM gündemine taşıdı. Kocaelispor için meclis araştırması istedi. Araştırma Önergesi’nin gerekçesinde; Kocaelispor Kulübü’nün kentiyle özdeşleşmiş, taraftarıyla bütünleşmiş, Avrupa Kupaları’nda Türkiye'yi en çok temsil eden takımların başında geldiğini ifade eden Türkkan, yeşil siyahlı kulübün geçmiş yıllarda kazandığı başarılardan da sözetti.

BORÇLAR ÖDENEMİYOR
Önergede, Kocaelispor’un yıldan yıla ekonomik anlamda kötüleştiğini söyleyen Türkkan; geçmiş yönetimlerin kötü idaresiyle borçlarını bile ödeyemez duruma geldiğine vurgu yaptı. MHP’li vekil, Kocaelispor’a 2011-2012 futbol sezonunda ödeyemediği borçlar yüzünden transfer yasağı uygulandığını, bu nedenle transfer yapamayan kulübün diğer takımlarla eşit şartlarda mücadele edemediğine işaret etti.

SÜREKLİ HACİZ GELİYOR
“Kocaelispor Kulübü'ne hemen her gün akla gelmedik kişi ve kuruluşlardan haciz işlemi gelmektedir” vurgusu yapan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, kapısına kilit vurulmak üzereyken, eski futbolculardan oluşan yönetimin kulübü devralmasıyla bir süre daha ayakta kaldığını, bu sezon öncesinde göreve gelen Nebil Uzun başkanlığındaki yönetimin de kentte tüm kapıları çalmasına rağmen sorunları çözecek ekonomik desteği alamadığını dilegetirdi.

HATA GEÇMİŞ YÖNETİMLERİN
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, verdiği Araştırma Önergesi’nde; “Kocaelispor Kulübü’nün bu noktaya gelmesi geçmiş yönetimlerin hatasıdır” ifadesini kullandı ve şu ifadeleri kullandı: “Bir zamanlar futbolcu üretim merkezi olan bu şehrin takımı şimdi boş ve öfkeli tribünlere oynamaktadır. Kocaelispor tarih olmak üzeredir. En acısı da Kocaeli şehrinin, takımları Kocaelispor’un yok oluşuna ‘dur’ diyememesidir.” Türkkan, Kocaelispor’un içine düşürüldüğü mali ve idari durumun araştırılması, kulübün yönetim zafiyeti nedeniyle uğradığı kayıp ve zararların belirlenmesi için Meclis Araştırması açılmasını istedi.

#

30 Ara 2013 - 16:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.