Kocaelispor ve Gölcük’ten son sınav!

Her iki takım da ideale yakın on birlerini sahaya sürecek. Maç 17.00’de başlayacak ve Şirinköy’deki Gölcük Şehir Stadı’nda   SOYDAŞ VE YILDIZ’IN SON...

Her iki takım da ideale yakın on birlerini sahaya sürecek. Maç 17.00’de başlayacak ve Şirinköy’deki Gölcük Şehir Stadı’nda

 

SOYDAŞ VE YILDIZ’IN SON DENEMELERİ YAPACAK…

2017-20178 sezonuna bolu etapları ile hazırlanan Kocaelispor ile Afyon’da hazırlanan Gölcükspor, 2017-20178 sezonuna bolu etapları ile hazırlanan Kocaelispor ile Afyon’da hazırlanan Gölcükspor, özel maçlarını yarın tamamlıyor. Kocaelispor, as takımlarla çıktığı 4 maçta da kazanamazken, Gölcükspor 5 maçta 3 galibiyet, 2 yenilgi aldı. 3.Lig 2.Grup temsilcimiz Gölcükspor’da teknik patron Ramiz Soydaş, yeni transferleriyle eskilerin karması olacak ideal kadrosunu sahaya sürecek. 3.Lig 3.Grup temsilcisi Kocaelispor’un teknik patronu ümit Metin Yıldız ise aslarının takımdan ayrılması ve transfer yasağı nedeniyle eski kadronun içerisinde hazırladığı ideale yakın on birini sahaya sürecek.

 

GÖLCÜK ORDU İLE, KOCAELİSPOR SULTANBEYLİ İLE…

2017-2018 sezonu 26 Ağustos Cumartesi günü başlayacak. Gölcükspor ilk maçında, iddialı hazırlanan yeni Orduspor’u ağırlayacak. Kocaelispor ise ilk maçında deplasmanda İstanbul Sultanbeyli ile karşılaşacak. Kocaelispor deplasman yasağı olduğu için taraftarını maça götüremeyecek. Yarın özel maçta karşılaşacak iki ekibimiz, geçen yıl yanı grupta yer almış ve sezonun son maçında Play-Off’a yükselme mücadelesi vermiş, Kocaelispor rakibini yenerek Play-Off’a yükselmiş ve final maçında Altay’a penaltılarla kaybederek, 2.Lig’e çıkamamıştı. Yarınki özel maç, bir anlamda o maçın rövanşı gibi de olacak. 

#

18 Ağu 2017 - 13:40 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.