Kocaelispor VİN-SAN'da başladı

Çalışmaya Derincespor'dan transfer edilen kanat oyuncusu Volkan Yılmaz da katıldı.   BAŞKAN YAVUZ DA İZLEDİ Antrenmana izinli olan Engin, Burak, B...

Çalışmaya Derincespor'dan transfer edilen kanat oyuncusu Volkan Yılmaz da katıldı.

 

BAŞKAN YAVUZ DA İZLEDİ

Antrenmana izinli olan Engin, Burak, Bilal ve Hüseyin Albayraktar ile birlikte sakat olan İbrahim Özgen katılmadı. Sakatlıkları devam eden Hamza, Murat Kolburan ve Antony Okoronkwo takımdan ayrı düz koşu yaptı. İbrahim Özgen'in kontrolü olduğu için Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gittiği öğrenildi. Antrenmanı Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, Futbol Şube Sorumlusu Umut Serdar Yalçın ve yöneticilerden Çağrı Alpaslan izledi.

 

SEZON AÇILIŞI OLMAYABİLİR

Öte yandan Kocaelispor'un hafta sonunda sezon açılışını yapmayabileceği öğrenildi. Cumartesi günü Kartepe'de BAL takımlarından Yeni Bosnaspor ile hazırlık maçı yapacak olan Yeşil Siyahlılar, Pazar günü sezonu açaacak olan İhsaniyespor'a konuk olacağı ve Siyah Beyazlılar ile de açılış maçı yapacağı kaydedildi. Erdem Övüç

#

03 Eyl 2014 - 12:22 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.