KOCAELİSPOR:0 - Bayburt Grup İl Özel İdare:0 BİTTİ

BİTTİ... Dk. 88: Kocaelispor mutlak bir gol kaçırdı. Sağ kanatta topu alan Mehmet Avcı müthiş çalımlarla ceza sahasına sokuldu. Mehmet'in pasında Sina...

BİTTİ...

Dk. 88: Kocaelispor mutlak bir gol kaçırdı. Sağ kanatta topu alan Mehmet Avcı müthiş çalımlarla ceza sahasına sokuldu. Mehmet'in pasında Sinan boş pozisyonda topu kaleye göndermek yerine pas vermeyi düşününce inanılmaz bir gol de kaçmış oldu. 

Dk. 84: Kadir Öge'nin kornerinde Murat Başak'ın kafa vuruşu sağdan az farkla auta çıktı.

Dk. 83: Kocaelispor'da Kadir Öge'nin  kornerinde Sinan'ın kafa vuruşu kaleciyi geçti, Bayburt savunması topu uzaklaştırdı.

Dk. 81: Kocaelispor'da Şenol'un kafa pasında ceza sahası içinde yerden seken topa Sinan vurdu. Rakip takım savunması bu pozisyonda da araya girdi.

Dk. 78: Savunma arkasına sarkan Hamza sağ çaprazdan topu içeriye çevirdi. Bayburt savunması topu uzaklaştırdı. 

SARI KART RAPORU: Dk. 32 Yasin, Dk. 49 Erçin, Dk. 65 Yener (Bayburt) Dk. 70 Mesut, Dk. 75 Ali Keten (Kocaelispor)

Dk. 55: Kocaelispor, sağ iç boşluktan Kadir Öge ile serbest vuruş kullandı. Ali Keten topa yükseldi ancak Bayburt savunması topu kornere çıkardı. Pozisyonda hakeme penaltı itirazında bulunuldu. 

Dk. 50: Hamza sol kanattan tehlikeli oldu ve ceza sahasına girerken düşürüldü. Kocaelispor tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Çalışılmış organizasyonda Mesut'un içeriye kestiği sert top Sinan'a çaptı. Oluşan karambolde topu Bayburt savunması uzaklaştırdı. 

Dk. 47: Bayburt ekibinde Oltan ceza sahası dışından kaleye şut çekmek istedi. Murat Başak son anda topu uzaklaştırdı.

 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İLK YARI SONA ERDİ 

Dk. 41: Bayburtlu taraftarlar, "Körfez" ve "Kocaeli Büyüktür, Büyük Kalacak" tezahüratı yaptı. 

Dk. 37: Bayburt ekibi sağdan tehlikeli geldi. Yerden yapılan ortada Oltan müsait durumda topu ıskaladı ve Sarı Siyahlılar net bir pozisyonu değerlendiremedi. 

Dk. 33: Kocaelispor'da Kadir Gezer yerde kaldı ancak top Kocaelisporlu futbolculardaydı. Tek toplarla ceza sahası sokulan Yeşil Siyahlılarda Sefa penaltı noktası yakınlarında topu önünde buldu ancak tam o anda Hakem Uğurcan Tozlu düdüğünü çaldı. Son derece yanlış bir karar veren Tozlu, Kocaelispor'un gollük pozisyonunu önledi.

Dk. 22: Bayburt ekibinde Celal, ceza sahası sol çaprazında topla buluştu. İlk anda topu önüne çeken Celal'in sert şutunda Yusuf sağına uzanarak topu çıkardı.

İlk 15 dakika geride kaldı. İki takım da orta sahada bol bol pas yapıyor. Sinan'ın pozisyonu dışında tehlikeli sayılabilecek bir pozisyon olmadı. Kocaelispor taraftarı stat dışında kurulan barkovizyondan maçı izliyor. Sesleri İsmetpaşa Stadı'na kadar geliyor. 

Dk. 4: Burak Özbakır sağ kanatta topu kazandı ve Sinan'a pas verdi. Sinan sağ çaprazdan topa vurmak isterken topu ıskaladı.

 

KADRO

KOCAELİSPOR

BAYBURT GİÖ

STAT: İzmit İsmetpaşa

HAKEMLER: Uğurcan Tozlu, Fatih Karatağ, Mahmut Gülle

 

KOCAELİSPOR

35 YUSUF ŞENLİK

2    KADİR GEZER

3    KADİR ÖGE

4    MURAT SONER BAŞAK

6    MERT YAVUZ

8    SEFA NARİN

11  SİNAN PEKTEMEK

12  MESUT ÖZDEMİR

41  HAMZA MUTLU

50 ALİ KETEN

61 BURAK ÖZBAKIR

 

YEDEKLER

53 KILIÇ ARSLAN KOPUZ

5   KEMAL CAN AYDEMİR

9   İSHAK KURT

19 MEHMET AVCI

22 EROL DURBAKAN

62 ŞENOL YILDIRIM

99 KEREM YILDIRIM

 

BAYBURT

12 ERHAN KIRCI

5   YENER DEMİRCİ

7   SİNAN AYAR

9   CELAL HANALP

22 ERÇİN ILGAZ

35 SERGEN YILMAZ

55 AYKUT TOPAL

58 YÜCEL YILDIRIM

67 ONUR KARAKABAK

69 YASİN TOSUN

91 OLTAN KARAKULLUKÇU

 

YEDEKLER

1  ERHAN ARSLAN

3  ÖMERÜL FARUK İŞLER

4  AHMET ÜNER

23 TUNCAY ÖNDEL

29 TUFAN SEVİM

61 ANIL DİLAVER

68 V. FURKAN YILDIRIM

MAÇ BAŞLADI

#

23 Eki 2016 - 12:45 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.