Demir elimizden zor kurtuldu "2-2"

BİTTİ... Tüm çabalarımız golü getirmedi... 4 dakika ilave edildi. Rakip takım zaman geçiriyor.   Son dakikalar... Tempo düşük, sinirler gergin...   Bu...

BİTTİ... Tüm çabalarımız golü getirmedi...

4 dakika ilave edildi. Rakip takım zaman geçiriyor.

 

Son dakikalar... Tempo düşük, sinirler gergin...

 

Burak Süleyman çıktı, Mehmet Avcı oyunda... Dk. 73

 

Dk. 69: Oğuzhan mutlak bir gol kaçırdı. Kaleci Bahadır ile burun buruna gelen Oğuzhan topu kalecinin soluna bıraktı. Bahadır soluna uzanarak topu çıkardı.

                                                                                                      

Dk. 67 Sol kanattan yapılan ortada Oğuzhan’ın kafa vuruşunu Bahadır soluna uçarak çıkardı.

 

Oğzhan sarı kart gördü... Haftaya cezalı...

 

Dk. 60: Kocaelispor yine gole yaklaştı. Sol kanattan yapılan ortada Oğuzhan yine topa dokunamadı. 

 

Dk. 54: YİNE KAÇTI! Sol kanattan Öge’nin kornerinde Oğuzhan’ın kafa vuruşu kaleciyi geçti, topu gol çizgisi üzerinden Ankara Demir savunması çıkardı. 

 

Dk. 48: Kocaelispor mutlak bir gol kaçırdı. Sağ kanattan yapılan ortada Oğuzhan Türkmen altı pastan topu ıskaladı.

 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

 

Dk. 44: Ankara Demirspor savunmasında Celal’in elle oynamasını hakem ile yardımcısı görmedi. Oğuzhan pozisyonda gole gidiyordu. 

 

Dk. 42: Ankara Demir’de Güney savunma arkasına koşu yaptı ve bir anda Kılıç’ı karşısında gördü. Bu oyuncunun sağ çaprazdan çektiği şutu Kılıç ayakları ile çıkardı.

 

Dk. 35: Ankara Demir yine duran top sonrası oluşan karambolde topu ağlara gönderdi. Ceza saha içinde oluşan karambolde kalabalık içinde Hakan’ın şutu üst direkten döndü. Dönen top ilk golün sahibi Efşan’a çarpıp ağlarla buluştu. “2-2”

 

Dk. 32: Kocaelispor gole çok yaklaştı. Hamza’nın göğüs pasında Kadir Gezer ceza sahası sağ çaprazından top iyi vurdu. Kaleci Bahadır soluna uzanarak topu son anda kornere çıkardı.

 

Dk. 28: Kocaelispor’da Burak Özbakır yaptığı pres ile topu Güney’den çaldı ve Hamza’ya pas verdi. Hamza tekrar Özbakır’ı sağdan kaçırdı Özbakır sağdan topu ceza sahasına ortaladı. Oğuzhan Türkmen sol ayağının içi ile topu ağlara gönderdi. “2-1”

 

Dk. 26: Kocaelispor’da Mesut Özdemir’in şutu sağdan az farkla auta çıktı. 

 

Dk. 15: Kocaelispor çok kolay bir gol yedi. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta uzak kale direği yakınlarından Efşan’ın kafa vuruşu ağlara gitti. (1-1)

 

Dk. 8: Kocaelispor bu dakikada öne geçti. Sol kanattan Kadir Öge'nin ortasında top direk sol kale direğinden döndü. Boşta kalan topa Oğuzhan, Burak Özbakır ve Ali Keten hamle yaptı. Topa son vuran Keten, Kocaelispor’u öne geçirdi. “1-0”

 

Dk.6: Kocaelispor’da ceza sahası içinde Ali Keten’in eline çarpan top sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Ankara Demir’de Muhammed Enes topu Kılıç’ın sağına vurdu. Köşeyi doğru tahmin eden Kılıç Arslan penaltıyı kurtardı.

 

MAÇ BAŞLADI

 

KADRO

KOCAELİSPOR

ANKARA DEMİRSPOR

 

STAT: İzmit İsmetpaşa

HAKEMLER: Halil İbrahim Yıldırım, Yakup Bulut, Özgür Akıncı

 

KOCAELİSPOR

53 KILIÇ ARSLAN

2   KADİR GEZER

3   KADİR ÖGE

4   MURAT SONER

7   OĞUZHAN

8   SEFA

10 BURAK SÜLEYMAN

12 MESUT

41 HAMZA

50 ALİ KETEN

61 BURAK ÖZBAKIR

 

YEDEKLER

1   CAN EMRE

5   KEMAL CAN

6   MERT

9   İSHAK

17 ÖZGÜR

19 MEHMET

62 ŞENOL

 

ANKARA DEMİR

99 BAHADIR HAN

5   FURKAN

9   M. ENES

17 F. MUSTAFA

22 CELAL

23 EFŞAN

25 HASAN

66 GÜNEY

70 İBRAHİM

77 KEREM HAKAN

 

YEDEKLER

93 FATİH

4   BURAK

7   EMRE

38 SERDAR

41 TEVFİK

53 BURAK

55 OKAN

#

22 Oca 2017 - 13:12 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

can - zavallı kocaeli spor lular bu takımın şampiyon olması hayaaaaaaalllllll boşa beklemeyin bu takım şampiyon olamazzzz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:12