Kocaelispor'a "Barış" ve huzur geldi

    Hafta sonu deplasmanda Anadolu Üsküdarspor'a konuk olacak olan Kocaelispor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Takımda Barış Civelek'in çalışmalara...

 

 

Hafta sonu deplasmanda Anadolu Üsküdarspor'a konuk olacak olan Kocaelispor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Takımda Barış Civelek'in çalışmalara başlaması memnuniyet ile karşılandı

 

ÜSKÜDAR'DA DA 3 PUAN İSTİYORUM

Pazar günü kendi sahasında Kayseri Şekersporu 3-2 mağlup eden Kocaelispor yaptığı 1 günlük iznin ardından bugün hafta sonu oynayacağı Anadolu Üsküdar maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmana sakatlığı süren Serhat ve Yasin katılmadı. Sakatlıktan kurtulan Barış ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Barış'ın çalışmada moralli olduğu dikkati çekti. Antrenman öncesi takımla bir toplantı yapan Emre Bayraktaroğlu alınan galibiyetten ötürü futbolcularını tekrar kutlarken gelecek hafta oynanacak Anadolu Üsküdar maçında da mutlaka 3 puan alınması gerektiğini söyledi.

 

KORHAN VE MUSTAFA DÜZ KOŞU YAPTI

Neşeli ortamda geçen antrenman koşu ve ısınma ile başladı. Ardından iki takıma ayrılan Kocaelispor el topu oynadı. Teknik direktör Emre Numanbayraktaroğlu daha sonra takıma 5'e 2 top kapma çalışması yaptırdı. Kaleciler Rıza Altıntaş, Emirhan Kılınç ve Samet Han kaleci antrenörü Metin Gencer gözetiminde çalıştı. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapıldı. Kayseri Şekerspor maçında ayak bileğine darbe alan Korhan İşeri ve sakatlığı süren Mustafa Ertuğ takımdan ayrı düz koşu yaptı.

#

07 Şub 2014 - 14:39 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.