Kocaelispor'da akıl oyunları

NEDENİ NE? Mayıs’ın sonunda gerçekleşecek olan Mali Olağan Genel Kurul öncesi Kocaelispor’da sessizlik hakim. Henüz KEV sorunu çözülmeden mevcut baş...

NEDENİ NE?

Mayıs’ın sonunda gerçekleşecek olan Mali Olağan Genel Kurul öncesi Kocaelispor’da sessizlik hakim. Henüz KEV sorunu çözülmeden mevcut başkan Bahri Yavuz’un bırakma kararı almasının nedeni sorgulanıyor. Adaylık konusunda resmi bir açıklama olmadığı için herkesin eli kolu bağlı ve nelerin olacağını merak ediyor.

 

BİR TAŞLA ÜÇ KUŞ

Ak Parti kanadının hedefinde bir taş ile iki hatta üç kuş vurmak var. İlki ve en önemlisi KEV arazisi üzerinde en az maliyetle hüküm sürmek, ikincisi yandaşı olduğu bir inşaat firmasına araziyi verip -Kazan kazan- uygulamasına geçmek, üçüncüsü ise Kocaelispor’u kendi siyasi emelleri uğruna kullanıp ve Ankara’ya karşı göz boyamak. Ak Parti’de genel başkan Recep Tayyip Erdoğan oldu. Erdoğan kabineyi değiştirecek ve değişecek kabine öncesi Kocaeli tarafı güçlü bir duruş sergilemesi gerekiyor.  

 

HALK İNANMIYOR

Kentin Ak Partili bürokratların gözünde iki yıldır yok saydıkları, görmezden geldikleri ve üzerine toprak attıkları Kocaelispor her nedense bir anda değerlendi ve Kocaelispor etrafında kenetlenme mesajları verildi. Halkın bu tür manevralara inanmayacağı, siyasi cephelerin oyunlarına onay vermeyeceği düşünülüyor. Ancak mevcut başkanın da Kocaelispor başkanı olmadığı bir ortamda sözünü kime dinleteceği de merak ediliyor. Erdem ÖVÜÇ

#

21 May 2017 - 17:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.