Kocaelispor'da Mahmut Aydın ile yollar ayrıldı

Henüz ikinci maçın ardından Mahmut Aydın ile yolları ayıran yönetim kurulu, kötü gidişine bu şekilde bir çare bulmak istedi. Yönetim kurulu adına Bah...

Henüz ikinci maçın ardından Mahmut Aydın ile yolları ayıran yönetim kurulu, kötü gidişine bu şekilde bir çare bulmak istedi. Yönetim kurulu adına Bahri Yavuz imzasıyla yapılan resmi açıklama şöyle: “17 Haziran’da Takımımızın Teknik Sorumluluk görevine getirdiğimiz hocamız ve Eski Futbolcumuz Mahmut Aydın, ilk olarak 19 Haziran’da U-19 ve A-2 takımlarımızla antrenmanlara başlamış, sonrasında İzmit, Yozgat ve Bolu’da gerçekleştirdiğimiz hazırlık dönemlerinde A Takımımızın sorumluluğunu ziyadesiyle yerine getirmiştir. Ancak sezonun ilk 2 müsabakasında almış olduğumuz kötü sonuçlar sonrası hocamız, bir kan değişikliğinin takımın önünü açacağı ve elzem olduğunu tarafımıza ileterek görevden affını istemiş bulunmaktadır.

 

AYDIN İSTİFA ETTİ, YÖNETİM KABUL ETTİ

Mahmut Hocamızın öngörüsünü değerlendiren Yönetim Kurulumuz, üzülerek bu talebi kabul etmiştir. Çalıştığı süre içerinde bize hocalığının dışında kişiliği ve duruşuyla da çok iyi bir Kocaelispor sevdalısı olduğunu gösteren hocamız, eski futbolcumuz ve içimizden biri olan Mahmut Aydın’a teşekkür eder, sağlık ve mutluluklar dileriz. -KOCAELİSPOR YÖNETİM KURULU ADINA- Başkan-Bahri K. Yavuz”.

#

23 Eyl 2014 - 15:36 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.