Kocaelisporumuz için bir an önce bi’şeyler yapalım

KOTO Başkanı Necmi Bulut açıklamasında “Kocaelisporumuz için Antalya’ya gittik. Taraftar olarak, destek olarak çok güzel bir atmosfer vardı ama sonu b...

KOTO Başkanı Necmi Bulut açıklamasında “Kocaelisporumuz için Antalya’ya gittik. Taraftar olarak, destek olarak çok güzel bir atmosfer vardı ama sonu bizler için mutlu olmadı” dedi. Bulut sözlerini şöyle sürdürdü: Kocaeli Ticaret Odası olarak bu konuda Kocaelispor’un çıktığı her noktayı Kocaeli’nin çıktığı nokta olarak değerlendiriyoruz. İlimize sağlayacağı katkının da çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda tamammen siyasi cümlelerden uzak Kocaelispor’u başarıya götürecek çalışmaların yapılması gerektiğini düşünüyorum. Kocaeli Ticaret Odası olarak bizlere ilettikleri talepleri karşılamaya çalıştık.

 

BİR GOLLE HERŞEY HEBA OLUR GİDER

Kanunların el verdiği çerçevede talepleri karşılamaya çalıştık. Ancak bunlar iyi organize olmadığı zaman, haftayı kurtarmak adına yapılan çalışmalar olarak kalır ve sezon sonunda bir golle hepsi heba olur. Görünen o ki Kocaelisporumuz için bütün ilimizdeki idarecilerin bir araya gelerek konuyu bir bütün olarak değerlendirip, tam bir çözüm üretmesi gerekiyor. Bunun da zamanı 9., 10., 11. 1. ve 2. aylar değil, 6.7. aylardır. Yaz sezonunu kaçırmamak gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda ilimizde herkese açık çağrıda bulunmak istiyorum. Kocaelispor için bir şey yapılacaksa siyasetin dışında, yapılacağı dönem bu günlerdir diye düşünüyorum.

#

27 May 2017 - 10:59 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.