Kocaelispor’un borcunu Kent Konut ödeyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelispor’un yaşadığı ekonomik sorunlarına çare oldu. Büyükşehir Belediyesi, bir zamanlar 1. Ligde boy gösteren ve şe...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelispor’un yaşadığı ekonomik sorunlarına çare oldu. Büyükşehir Belediyesi, bir zamanlar 1. Ligde boy gösteren ve şehrin markası Kocaelispor’un, Kızılyıldız kulübüne 850 bin Euroluk borcunu ödedi. Büyükşehir bu borcu kentin iki önemli markası Kocaelispor ile Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. ile yaptığı reklam anlaşması ile çözdü.

 

BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

Kocaelispor’u yeniden eski günlerine getirmek ve şehrin dinamikleri arasına yeniden sokmanın ilk adımı niteliğindeki anlaşmanın basın açıklaması Seka Park Otel Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

 

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ SORUMLULUK ALDI”

Basın açıklamasında konuşan Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz Kocaelispor’un tarihinde görülmemiş bir mücadelenin içinde olduğunu kaydederek” Büyükşehir Belediyemiz, Kocaelispor’umuzun yaşadığı bu zor günlerinde sorumluluk almak ve yaşadığımız sorunları çözüme kavuşturmak istediler. Bizler bu teşebbüsten guru duyduk.  Büyükşehir Belediyesi kulübümüze Kent Konut ile reklam anlaşması sağlayarak Kızılyıldız’a olan 850 bin Euro’yu ödeyeceğiz.” dedi.

 

“KENDİ AYAKLARIMIZLA YÜRÜMEYİ ÖĞRENMELİYİZ”

Büyükşehir Belediyesi’nin bu sorumluluğu alması, desteği Kocaelispor’un yeniden doğuşu olduğunu kaydeden Başkan Yavuz” Kulübümüzün kurtuluş mücadelesi tekrar başlamıştır. Geçmişte de maddi destekler alınmıştı. Maalesef bu destekler doğru kullanılmadı. Biz artık yöneticilerimiz karşısına bu sorunlarımıza çare bulun diye gelmeyeceğiz. Kendi ayaklarımız ile yürümeyi öğrenmeliyiz. Bunun için kentimizde bir kampanya başlatacağız. Kocaeli’nin bir markası olan kulübümüzü bu kampanya ile daha da ileriye götürmek için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

KOCAELİLİK BİLİNCİ HAKİM OLMALI

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise Kocaelispor’un Kocaelilik bilinci içinde bu sorunlarla mücadele edeceğine inandığını aktararak söz konusu kampanyaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve kendisi gibi birçok bürokratın bireysel olarak da destek vereceğinin altını çizdi.

#

23 Eki 2016 - 10:02 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Murat AKIN - Halk için hiç bir şey yapmayanlar paraları böyle boş şeylere yatırıyor hayırdır yakında seçimmi var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 10:02