Kocaeli’ye yabancı damat

Kentimizin tanınan ailelerinden Tüpraş emeklisi Ali Ayaz ve emekli öğretmen Nursen Ayaz çiftinin güzel kızları Pelin, Prof. Dr. Lothar Hans ve Psikolo...

Kentimizin tanınan ailelerinden Tüpraş emeklisi Ali Ayaz ve emekli öğretmen Nursen Ayaz çiftinin güzel kızları Pelin, Prof. Dr. Lothar Hans ve Psikolog Gabriele Hans çiftinin yakışıklı oğulları Thorsten Hans ile dünya evine girdi. İşletme enformatik uzmanı Pelin ile makine mühendisi Thorsten Hans çifti, 1 buçuk yıllık arkadaşlıklarını evlilikle taçlandırmanın mutluluğunu yaşadı. 

 

ALMANYA’DA YAŞAYACAKLAR

Emex Otel’de gerçekleştirilen rüya gibi bir düğün ile dünya evine giren çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Çifti mutlu günlerinde eş, dost ve akrabaları da yalnız bırakmadı. Arkadaş ortamında tanışarak sevgili olan çift, Almanya Münih’de hayatlarını sürdürecek. Selin BECER

aile-019.jpg

#

21 May 2017 - 14:07 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.