Kocaman: Her zaman esnafımızın yanındayız

Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Oda Başkan Yardımcısı Tuncay Yıldız, ilçede esnaflığa yeni başlayan Mert Yazıcıoğlu’nu ziya...

Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Oda Başkan Yardımcısı Tuncay Yıldız, ilçede esnaflığa yeni başlayan Mert Yazıcıoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Kocaman ve Yıldız’a teşekkür eden Mert Yazıcıoğlu, “Dostlarımızın yanımızda olduğunu hissettirmesi, bizim gibi esnaflığa yeni başlayan kişiler için büyük bir moral kaynağı oluyor” dedi.  

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Kocaman da ziyarette yaptığı konuşmada, “ Genç arkadaşlarımızın ilçemizde esnaflığa başlaması, Gölcük ticareti adına gerçekten olumlu bir durum. Esnaf, ilçe ticaretinin belkemiğini oluşturuyor. Bizler de esnaflarımızla birlikte ilçe ticaretini geliştirmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Genç kardeşimize hayırlı bir iş hayatı diliyorum. Bizler her zaman esnafımızın yanındayız ve onları destekliyoruz” dedi.

#

20 Eki 2016 - 11:28 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.