Koçtaş’tan sonbahar indirimi

Evini ve hayatını güzelleştirmek isteyenlerin adresi Koçtaş, sonbaharda avantajlı bir kampanya ile tüketicilerle buluşuyor. “Dev Sonbahar İndirimi” a...

Evini ve hayatını güzelleştirmek isteyenlerin adresi Koçtaş, sonbaharda avantajlı bir kampanya ile tüketicilerle buluşuyor. “Dev Sonbahar İndirimi” adlı kampanya, yeni sezon dekorasyon ürünlerinin de içerisinde bulunduğu, yaklaşık 500 üründe yüzde 70’e varan dev indirimler sunuyor.

 

İNDİRİMLİ FİYATLAR

Kampanyada Sierra sürgülü gardırop 790 TL yerine 549,90 TL’ye, Lidya çift kişilik yatak odası takımı bin 290 TL yerine bin 100 TL’ye, Fresh metal lambader 199,90 TL yerine 129,90 TL’ye, katlanabilir sandalyeler 39,90 TL yerine 19,99 TL’ye, katlanır çok amaçlı puf kutu ise 69,90 TL yerine 19,99 TL’den satın alınabiliyor. Yeni sezon dekorasyon ürünlerinin yanı sıra; ısıtıcı, banyo ve hırdavat kategorileri de indirimli ürünleriyle ön plana çıkıyor. Her zevke ve ihtiyaca uygun ürünler, 5 Kasım tarihine kadar alınabilecek.

 

KOLAY ALIŞVERİŞ

Koçtaş, mağazaya gitmek istemeyenler için kolay alışverişin adresi oluyor. Koçtaş’tan istenilen bütün ürünler hafta içi her gün 08.30-17.30 saatleri arasında Koçtaş’ın yenilenen müşteri hizmetleri numarası 0850 209 50 50’den bir müşteri temsilcisine ulaşarak; www.koctas.com.tr adresinden, beğendiğiniz ürünleri sepetinize atarak; ya da Koçtaş’ın mobil aplikasyonunu indirerek satın alınabiliyor.

#

16 Eki 2014 - 15:08 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.