• BIST 89.270
  • Altın 147,050
  • Dolar 3,6543
  • Euro 3,9297
  • Kocaeli : 14 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • Sakarya : 14 °C

Köfte için Sabitzade’ye buyurun

Köfte için Sabitzade’ye buyurun
İzmit Alikahya’da bulunan Ayköşe Sabitzade Restaurant, birbirinden farklı lezzetleri ile müşterilerin damak zevkine hitap ediyor. Mekan, özellikle yeni ürün olan kaşarlı köftesi ile büyük ilgi görüyor

Kentin en nezih mekanlarından biri haline gelen ve İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi Sanayi Caddesi No: 41 adresinde hizmet veren Ayköşe Sabitzade Restaurant, birbirinden farklı lezzetteki ikramları ile dikkat çekiyor. Müşterilerinin damak zevkine hitap eden iş yerinin işletmeciliğini Hasan Ubay ile oğulları Samet Ubay ve Selçuk Ubay yapıyor.

 

900 METREKARELİK MEKAN

Ayköşe Sabitzade Restaurant’ın bünyesinde unlu mamullerin bütün çeşitlerini bulmanız mümkün. 5 katlı ve 900 metrekare kapalı alanının bulunduğu mekanın ferah balkonu ise yaklaşık 30 kişinin aynı anda hizmet alabildiği bir bölge. Mekanda unlu mamullerin yanı sıra usta eller tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli kebap ve ızgara çeşitlerinin de tadına bakabilirsiniz.

 

KAŞARLI KÖFTEDE İDDİALILAR

Müşterilere sunulan ikramlar içinde özellikle Kaşarlı Sabitzade Köftesi dikkat çekiyor. Firmanın işletmecilerinden Samet Ubay, Kaşarlı köftenin bu kadar lezzetli olmasını ise verdiği birkaç detay ile şöyle açıklıyor:

 

ice1-039.jpg

 

İYİ KÖFTENİN SIRRI

“Köftede en önemli unsur kıyma seçimidir. Kıyma yağsız olursa kuru olur ve lezzetli bir şekilde pişmez, yağlı olursa pişerken küçülür ve lezzetsiz olur. Ayrıca yumurta, süt, soğan ve baharat oranının çok dengeli olması gerekiyor. Bütün malzemelerin karıştırılmasından sonra mutlaka bir süre dinlemeye bırakılmalıdır. Ayrıca iyi bir kaşarlı köfteye eklenen kaşarın köfteye uygun bir kaşarla harmanlanması gerekiyor. Bütün bunların yanında el hüneri de köftenin farkını ortaya koyuyor. Bu ikramı yemeyen köfte yedim demesin. Gerçek kaşarlı köfte yemek için herkesi Ayköşe Sabitzade Restaurant’a bekliyorum” dedi.

 

ÖZEL KEBAP ÇEŞİTLERİ

Bu arada Ayköşe Sabitzade Restaurant’ta köftenin yanı sıra Adana-Urfa kebabı, beyti, fırın beyti, domatesli kebap, kuzu şiş, pirzola, biftek, antrikot, karışık ızgara, kuzu külbastı, kuzu çöp şiş, sucuk ızgara, tavuk şiş, tavuk sarma, karışık tavuk, tavuk kanat da bulunuyor. kıymalı, kaşarlı, mantarlı, sucuklu, kavurmalı, kuşbaşılı, karışık pide, special karışık pide çeşitleri ve lahmacunda alternatifler arasında yer alıyor.

 

ice2-023.jpg

 

TATLIDA SEÇİM YAPMAK ZOR

tatlı çeşitleri arasında da seçim yapmak oldukça zor. baklava çeşitleri arasında özellikle talep görenler; fıstıklı şöbiyet, ceviz sarma, sütlü Nuriye, künefe ve fıstıklı tel kadayıf. Ayrıca trileçe ve sütlaç ilgi gören ürünlerden. Farklı bir ambiyansın konukları beklediği mekanda ayrıca özel toplantı ve günler de düzenleniyor.

VIP salonu da bulunan Sabitzade Restaurant’ın iletişim ve rezervasyon telefonu ise; 0262 365 15 15.

Okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
ahmet coşkun
29 Temmuz 2016 Cuma 16:25
16:25
fiyatlar nasıl?
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Kocaeli Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0 262) 323 39 17-18-19 | Faks : (0 262) 322 75 55 | Haber Yazılımı: CM Bilişim