Köken: Bayramlar hepimiz için önem arz ediyor

Kandıra Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye çay bahçesinde kent bayramlaşma töreni düzenledi. Törene Kandıra İlçe Kaymakamı İsmail Çiçek,...

Kandıra Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye çay bahçesinde kent bayramlaşma töreni düzenledi. Törene Kandıra İlçe Kaymakamı İsmail Çiçek, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AKP İlçe Başkanı Yunus Özder ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA RUHU”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin geliştirildiği, aile ve toplum olmanın ayrıcalığının yaşandığı bu güzel bayram gününde yaşlılarımızın, yetim ve kimsesizlerin hatırlanması, desteklenmesi ve sevindirilmesi büyük önem taşımaktadır. Kardeşlik ve dayanışma ruhunun yaşandığı bayramlar, hepimiz için önem arz etmektedir” dedi

#

13 Eyl 2016 - 14:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.481.791 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.