Köken: Daha çok kursiyerimize ulaşacağız

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mantar yetiştiriciliği kursiyerleriyle kahvaltıda bir araya geldi. İŞKUR ile ortak proje kapsamında düzenlenen ma...

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mantar yetiştiriciliği kursiyerleriyle kahvaltıda bir araya geldi. İŞKUR ile ortak proje kapsamında düzenlenen mantar yetiştiriciliği kursiyerlerinin kahvaltı davetini geri çevirmeyen Başkan Köken, ilçede kadınların meslek edinme ve ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla sürdürdükleri kursların devamlılığına vurguda bulundu.

 

“KADINLARIMIZA GÜVENİYORUZ”

Gençlerin iyi yetişmesinde annelere düşen görevin önemini her fırsatta dile getiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İŞKUR ile birlikte ortak proje kapsamında başlattıkları kurs programlarının faydalı olduğunu belirtti. Başkan Köken, “Kadınlarımıza güveniyoruz. Belediye olarak kurs programlarımızı arttırmayı ve daha çok kursiyerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Gençlerimizin iyi yetişmesinde ilk öğretmen olan annelerimizin kendilerini donanımlı hale getirmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

#

29 May 2017 - 15:11 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.