Köken: Gençlerimiz diğer spor dallarını da tanısın

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Gençlik Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aykaç, antrenör ve eğitimcilerin katıldığı bir toplantı düzenledi. Öğretmenl...

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Gençlik Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aykaç, antrenör ve eğitimcilerin katıldığı bir toplantı düzenledi. Öğretmenlerin uzmanlık gösterdiği alanları ve yaptıkları faaliyetleri tek tek dinleyen Başkan Köken, Kandıralı gençler ve çocuklar için geniş çaplı bir çalışma başlattığını ifade etti, sporun yalnızca futbolla sınırlı kalmayacağını vurguladı.

 

“DİĞER DALLARI DA TANISINLAR”

Ünal Köken, “Gençlerimiz futbolun yanında diğer spor dallarımızı da tanısın. Hangi spor dalında yetenekleri olduğunu keşfetsin ve eğitimini alıp ülkemizi temsil etsin istiyoruz dedi.

#

17 Oca 2017 - 12:27 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.