Köken: Hedeflerimiz büyük

Kandıra GençlerBirliği Belediye Spor Kulübü yönetim kurulu toplantısı Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in başkanlığında gerçekleştirildi.  2016 yıl...

Kandıra GençlerBirliği Belediye Spor Kulübü yönetim kurulu toplantısı Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in başkanlığında gerçekleştirildi.  2016 yılında yapılanların değerlendirildiği toplantıda 2017 yılı için yeni hedefler belirlendi. Kandıra Gençlerbirliği Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısında spora ve sporcuya verilen önem vurgulandı. Kandıra Belediyesi’nin spora ve sporcuya desteğinin 2017'de de artarak devam edeceğini kaydeden Başkan Ünal Köken, “2017’de mücadele ettiğimiz tüm spor karşılaşmalarında başarıyı göğüslemek için çalışacağız. Gençlerimizin azmine ve çalışkanlığına güveniyorum” dedi. “Kandıra Gençler Birliği Belediye Spor Kulübümüzün deneyimli eğitmenlerinin çalışmalarıyla birlikte bir çok yetenekli gencimizi kazanacağımıza inanıyorum” diyen Başkan Köken, bu konuda hem Kandıra Gençler Birliği Belediye Spor Kulübüne hem de Kandıra’ya tam donanımlı bir şekilde kazandırılmasında öncülük ettiği Yavuz Sonat Güzel Spor Salonunda yapılan çalışmalara güvendiğini vurguladı. Gençlerin daha fazla sosyalleşmesi ve sporcuların daha iyi şartlarda antrenmanlarını yapabilmeleri için tüm imkanları değerlendiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, başarıyı üst noktalara taşımak ve Kandıralı gençleri spora teşvik etmek için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

#

16 Oca 2017 - 10:34 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.