Köken: Üniversite ile işbirliğine önem veriyoruz

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Kocaeli Üniversitesi Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Hasan Endeş ile birlikte Kandıra...

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Kocaeli Üniversitesi Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Hasan Endeş ile birlikte Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada üniversite ve belediye bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

 

“İŞBİRLİĞİ KANDIRA’YI GELİŞTİRECEK”

Ünal Köken, kamu kurum ve kuruluşlarının iş birliği içerisinde olmasının önemli olduğunu ve bu işbirliğinin Kandıra’nın gelişiminde de etkili olacağını belirterek,  “Belediye olarak biz de üniversitelerimizle işbirliğine büyük önem veriyoruz. Üniversite öğrencilerinin hazırlamış olduğu sosyal sorumluluk projelerini de beraber yürütülmektedir” dedi.

 

ESKİ ÜNİVERSİTE BİNASI GEZİLDİ

Köken, “Eğitim önceliğimiz. Hem ortaöğretim, hem de yüksek öğretim için yapılabilecek her çalışmaya destek olmaya hazırız. Kandıra doğasıyla, deniziyle ve yapılması planlanan duble yolları ile de çevre illerden ulaşımı en kolay bir ilçe olmasının yüksek öğrenim için bir şans olduğunu düşünüyoruz ” şeklinde konuştu. Ziyaret sonrası Kandıra eski üniversite binasında incelemelerde bulunuldu.

#

18 Oca 2015 - 10:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.481.791 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.