“Koltuğun verdiği gücü halka yansıtıyoruz”

AKP Gölcük İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısına katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gençlere “Kırmadan dökmeden iş yapın”dedi...

AKP Gölcük İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısına katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gençlere “Kırmadan dökmeden iş yapın”dedi

AKP Gölcük İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısını Ziya Yıldız başkanlığında gerçekleştirirken toplantıya konuk olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ağırladı.
Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız toplantıda özellikle gündemden düşmeyen bedelli askerlik hakkında konuşarak, “Gerek ordumuz gerekse yasayı bekleyen birçok vatandaşımız bu karardan son derece memnun. Yasanın içeriğine bakıldığında hiçbir sıkıntının söz konusu olmadığı görülmekte”dedi.

‘GÜCÜMÜZÜ HALKA YANSITIYORUZ’
Toplantının konuk ismi başkan Ellibeş, önümüzdeki dönemde yapılacak yerel seçimler içinde AK Gençlerden azami derecede gayret isteyerek, “Bu bir hizmet yarışıdır. Asla kırmak dökmek ötekileştirmek yaşanmamalı. Koltuğun bize verdiği gücü halkımıza yansıttığımıza inanıyoruz” dedi.

‘TAMAMLANMAK ÜZERE OLAN PROJELERİMİZ VAR’
Gençlere Gölcük’te ki çalışmalar ve projeler hakkında da bilgi veren Başkan Ellibeş; buz pisti, ılıca projesi, tarihi kümbet, kent meydanı revizyon çalışması, örnek cadde, alış veriş merkezi gibi çok önemli ve hizmet odaklı projeler hazırladıklarını ve bunların bir çoğununda yakın zamanda tamamlanacağını vurguladı.

#

05 Ara 2011 - 10:10 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.