Konak Hastanesi’nde anne sütü eğitimi verildi

Konak Hastanesi İzmit çalışanlarının eğitim ve gelişim vizyonuyla yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü, Çocuk...

Konak Hastanesi İzmit çalışanlarının eğitim ve gelişim vizyonuyla yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü, Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Hizmetleri Şubesi koordinasyonunda yapılan “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” çalışmaları kapsamında; Konak Hastanesi İzmit çalışanları “Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı” başlığı altında üç gün süren teori ve uygulama eğitimi aldı.Eğitimde, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Şubesinden Dr. Merve Arslan, Dr. Duygu Ayhan Başer, Ebe Derya Çelik, Nihan Özdemir, Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimcisi olarak görev aldılar.

 

DESTEK SAĞLIYORUZ

Eğitim sonrası açıklama yapan Konak Hastanesi İzmit Tıbbi Direktörü Dr. Özlem Bilgin, “Sağlık Bakanlığımızın anne sütünün teşviki konusunda hassasiyetine biz hastaneler olarak tam destek sağlıyoruz. Konak Hastanelerinin kuruluş vizyonunda yer alan çalışanlarının gelişim ve eğitimlerine her alan da olduğu gibi Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı konusunda da destek veriyoruz. Çalışanlarımız üç gün süren eğitimlerde çok değerli bilgileri ve tecrübeleri eğiticilerimizden derinlemesine aldılar. Başta Kocaeli Halk Sağlığı Müdürü nezdinde tüm bağlı çalışanlara ve eğitimcilere teşekkür ediyor. Devam edecek bu tip eğitimleri sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi  

#

23 Mar 2017 - 20:30 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.