Konak Hastanesi’nden kalp sağlığı sempozyumu

İzmit Belediyesi ile Özel Konak Hastanesi ortaklığında kalp sağlığı sempozyumu düzenlendi.  Sempozyumunda kalp hastalıklarından psikolojiye, sağlıklı...

İzmit Belediyesi ile Özel Konak Hastanesi ortaklığında kalp sağlığı sempozyumu düzenlendi.  Sempozyumunda kalp hastalıklarından psikolojiye, sağlıklı beslenmeden spora kadar geniş perspektifte konular işlendi.   Belsa Meclis Salonu’ndaki sempozyuma konuşmacı olarak  Kalp Damar Cerrahı Doç. Dr. Fuat Büyükbayrak, Kardiyolog Uzman Dr. Selçuk Başcıl, Uzman Psikolog Angela L. Örge, Diyetisyen Nurcan Bıçakçı Kahveci ve Fizyoterapist Nimet Altınata katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sempozyumda Türkiye'de her yıl sadece koroner kalp hastalıkları nedeniyle 190 bin kişinin yaşamını kaybettiği, bununla birlikte dünya kalp hastalıkları tedavi başarı grafiğinde ülkemizin ilk sıralarda yer aldığı kaydedildi.

 

PSİKOLOJİ VE SPOR

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Konak Hastanesi İzmit İdari Direktörü Özlem Kuyruklu şunları söyledi: “İzmit Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu önemli buluşmada vatandaşlarımızla kalp hastalıkları ve bu hastalıklardan korunma konusunda pek çok yararlı bilgiyi paylaşıyoruz. Özellikle Konak Hastanesi’nin kuruluşundan bu yana kalp ve damar cerrahisindeki başarıları ve uzmanlığı bu sempozyumun alt yapısını oluşturuyor. Bununla birlikte sağlıklı beslenme, sağlık yaşam, psikoloji ve spor alanlarında da Hastanemiz uzmanlarının bilgi ve tecrübelerini halkımızla paylaşması çok değerli. Birincisini düzenlediğimiz bu sempozyuma önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğiz.” Sempozyum vatandaşların konuyla ilgili sorularının konuşmacılar tarafından cevaplanmasıyla sona erdi.

#

30 May 2017 - 00:04 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.