Konak İzmit ailesi piknikte buluştu

Konak Hastaneleri İzmit, tüm çalışan ve ailelerinin katıldığı ‘Geleneksel Konak Aile Pikniğini’ düzenledi. Maşukiye Cevizdibi Restoran’da gerçekleştir...

Konak Hastaneleri İzmit, tüm çalışan ve ailelerinin katıldığı ‘Geleneksel Konak Aile Pikniğini’ düzenledi. Maşukiye Cevizdibi Restoran’da gerçekleştirilen 500 kişilik piknik, sabah kahvaltısı ile başlayıp öğle yemeği ile deva etti.

 

ÇALIŞANLAR KAYNAŞTI

Piknik gün boyu devam eden ikramlar, çocuk etkinlik alanlarında yapılan aktiviteler, çocuk ve yetişkin yarışmaları ve sürprizler ile 17.30’a kadar devam etti. Piknikte bir araya gelen çalışanlar güzel bir gün geçirirken kaynaşma imkanı da yakaladı.

 

“BİR ÜLKÜ İLE  HAREKET EDİYORUZ”

Her yıl yaz aylarında gerçekleştirilen ‘Geleneksel Konak Aile Pikniği’nde kısa bir konuşma yapan Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kazım Gündoğdu, “Konak ailesi bir ülkü ile hareket eden, değerleri ile bölgesine sadece sağlık alanında değil, sosyo-kültürel anlamda da değer katan bir kuruluş. Kocaman bir aile olmak bu gibi etkinliklerde daha da anlam kazanıyor. Her yıl yaptığımız bu etkinliklerde bir olmanın ne kadar değerli olduğunu görüyoruz” dedi.

#

24 Tem 2017 - 10:57 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.