Konak İzmit’te Saten Yüz Germe uygulaması başladı

Konak Hastanesi İzmit’te başlayan Saten Yüz Germe uygulaması ile kişilerin yüz ve vücut bölgelerinde oluşan sarkma, selülit gibi bozulmalar ve anormal...

Konak Hastanesi İzmit’te başlayan Saten Yüz Germe uygulaması ile kişilerin yüz ve vücut bölgelerinde oluşan sarkma, selülit gibi bozulmalar ve anormal yağ depolaması sonucu oluşan istenmeyen görünümler, ağrısız ve acısız bir şekilde tedavi ediliyor. Herhangi bir lokal anestezinin yapılmadığı uygulamada cildin tüm katmanlarına gerekli ısı ve ses enerjisi kontrollü bir şekilde verilerek tüm tabakalarda sıkılaşma ve yeni kollojen üretimi bozulmuş alanlarda iyileşme sağlanıyor.

 

HAFTADA BİR TOPLAM 4 SEANS

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Konak Hastaneleri İzmit Dermatoloji Uzm. Dr. Songül Bulca, Saten Yüz Germe uygulamasının klinik çalışmalar ile desteklendiğini belirterek haftada bir kez toplam 4 seans uygulama ile gözle görülür bir gençleşme sağlandığını ifade etti.

 

“AĞRI VE ACI YOK”

Uzm. Dr. Bulca, Saten Yüz Germe uygulamasında kişi ağrı ve acı kesinlikle hissetmediğini belirterek “Kişi işlem sırasında sanki sıcak bir spa masaj taşının yüzün her yerinde dolaştırıldığını hisseder. Uygulama sonunda da yaklaşık 30-45 dakika kadar cilt altında sadece sıcaklık hissetmektedir. Buna bağlı olarak işlem sonunda ayrıca cildin hassasiyetine göre hafif bir pembelik oluşmakta ve genellikle kişilerin hoşuna gitmektedir. Cilt daha canlı ve ışıltılı görünür. 20’li yaşların vermiş olduğu duruluk ve ışıltı kişiler tarafından beğenilmekte ve tercih edilmektedir” dedi.

 

“HOMOJEN BİR AZALMA GÖZLENECEK”

Saten Yüz Germe işleminin cilt altındaki her katmana etki edebilen tek uygulama özelliğine sahip olduğu belirten Uzm. Dr. Bulca, uygulama ve uygulama cihazı ile  ilgili şunları söyledi: “Kişinin cildinde uygulamanın hemen sonunda sıkılaşma başlayacak ve kırışıklıklarda homojen bir azalma gözlemlenecek. Bu etki her geçen gün artarak devam edecek bununla birlikte daha sıkı daha diri ve daha sağlıklı bir cilde sahip olacak. Uygulama ile selülit, hamilelik sonrası göbek bölgesindeki sarkmalar ya da vücudunda hiç yağı olmadan elastikiyetini kaybetmiş ciltlere de aynı yüz bölgesindeki gibi sonuç almak mümkündür.  Yüz ve Boyun uygulamalarında olduğu gibi Selülit için FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi)’den onayı bulunun uygulama cihazının çeşitli ülkelerde de en iyi bölgesel incelme ve vücut şekillendirme ödüllerine sahip.”

#

28 Mar 2017 - 02:00 Kocaeli- Sağlık

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.