Konca seçilmiş başkan oldu

Yaklaşık iki yıl önce kurulan Kocaeli Abhaz Derneği’nin ilk olağan genel kurulu önceki gün yapıldı. Gerçekleşen kongreye Kocaelispor eski Başkanı Muam...

Yaklaşık iki yıl önce kurulan Kocaeli Abhaz Derneği’nin ilk olağan genel kurulu önceki gün yapıldı. Gerçekleşen kongreye Kocaelispor eski Başkanı Muammer Çelik, Çenesuyu Plajyolu Spor Kulübü Onursal Başkanı Bünyamin Akman, TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Ali Petekçi, İzmit Kamu Hizmetleri Derneği Başkanı Ruhi Karaalp, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Karaalp, Abhazların önde gelen isimleri, Sakarya Abhaz Derneği yöneticileri ve dernek üyeleri katıldı.

 

KONCA YENİDEN SEÇİLDİ

Kongrede divan başkanlığına Muammer Çelik, yardımcılıklarına ise Ali Petekçi ve Eray Yavuz seçildi. Genel kurulda 2 yıllık dernek yönetimi ibra edildi. 586 üyenin bulunduğu Kocaeli Abhaz Derneği’nde yapılan kongrede üyeler Hasan Konca’yı tekrar dernek başkanı seçildi.

 

KONCA’DAN TEŞEKKÜR

Yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından kongre sonunda konuşan Hasan Konca, kongrenin ardından üyelere hitaben yaptığı konuşmada üyelere ayrı ayrı teşekkür ederken, “2 yıl daha Abhazları Kocaeli’de temsil edeceğiz. Bu süreçte kadın kollarımız ve gençlik kollarımızda daha da güçleneceğiz. Biz tecrübelerimizi onlara aktaracağız ve toplumumuzun karşısına 2 yıl sonra daha genç yöneticiler çıkaracağız” dedi.

 

YÖNETİM KURULU

Hasan KONCA (Başkan)

Orhan OKUYUCU

Uğur AKSOYLU

Ümit KARAALP

Aykut ÖZBAY

Selma BAYRAK

Mustafa TIRPAN

 

DENETİM KURULU

Cavit EROĞLU

Yıldırım ŞANLI

Erkan HOŞOĞLU

 

ONUR KURULU

Bahtiyar ŞANLI

Bünyamin AKMAN

Yaşar TIRPAN

Mahir KARAALP

Mücahit ÖZBAY

Ergün POLAT

Ruşen CUMHUR

Vedat ÖZTEKİN

Ayhan ÇETİN

Arif BATUR

#

29 May 2017 - 12:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.