Köpeğe elleriyle su içiren temizlik görevlisi ödüllendirildi

Dün, Kocaeli'de hava sıcaklığı 34 dereceye ulaşırken, Derince Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Yılmaz Duran, Yenikent Mahallesi'nde pa...

Dün, Kocaeli'de hava sıcaklığı 34 dereceye ulaşırken, Derince Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Yılmaz Duran, Yenikent Mahallesi'nde parkta temizlik yaptığı sırada yanına yanaşan sahipsiz köpeğe elleriyle su içirdi. Yılmaz Duran'ın çeşmeden avucunun içerisine su doldurarak köpeğe su içirdiği sırada çekilen görüntüleri izleyenler takdir etti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut temizlik görevlisi Yılmaz Duran'ı davranışı nedeniyle tebrik ederek, çeyrek altınla ödüllendirdi.

 

'ÖDÜLLE HAYVANLARA YİYECEK ALACAĞIM'

kopege-elleriyle-su-iciren-temizlik-gorevlisine-altin_2756_dhaphoto1.jpg

Köpeği gördüğünde susadığını anladığını söyleyen Yılmaz Duran yaşadıklarını şöyle anlattı: "Köpeğin ağzından su geliyordu ve susadığını anladım. O bölgede 4 aydan beri çalışıyorum ve o köpek 4 aydan beri yanımdan ayrılmaz. Mecbur kaldım, baktım ki ağzından su gelmişti kap bulamayınca elimle su verdim. Sadece o gün değil, devamlı yemeğini suyunu veririm. Çocukluktan gelme bir hayvan sevgisi var bende. Bunlar aç kaldığı zaman bana vicdanen bir sıkıntı basıyor. Ben bunu ödül için yapmadım, başkan beye teşekkür ediyorum ve ödülle de hayvanlara yiyecek alacağım."

#

26 Tem 2017 - 14:38 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hamiyet Sahin - Harikasınız.Merhameti bol insanlar dünya sizlerin sayesinde cennete dönecek.Yaşasın iyilik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 14:38
01

N.Balkaya - Sn.Bşk.İyiliksever Sn.Yılmaz kardeşime ve aynı duyarlıktaki insanlara herzaman iki ödül vermek lazım.Onlar zaten birini yine iyilik için harcarlar.Saygılarımla....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 14:38