Köpeğin kafası turşu bidonuna sıkıştı

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yemek arayan bir köpek, yol kenarında gördüğü boş turşu bidonunun içerisine kafasını sokunca bir daha çıkaramadı. Tüm çab...

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yemek arayan bir köpek, yol kenarında gördüğü boş turşu bidonunun içerisine kafasını sokunca bir daha çıkaramadı. Tüm çabalarına rağmen kurtulamayan köpek daha sonra başındaki turşu bidonuyla birlikte sokakta dolaşmaya başladı. Sokakta kafasında bidonla gezen köpeği görenler ise önce köpeği yakalamaya çalışsa da başarılı olamadı. Köpeği yakalayamayan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bir süre aradıkları köpeği çalıların içine saklanırken buldular. Daha sonra köpeği yakalayan ekipler, kafasındaki bidonu çıkararak tekrardan köpeği sokağa saldı. Mahalle sakinleri yardımlarından dolayı itfaiye ekiplerine teşekkür ettiler.

#

19 Eyl 2017 - 10:00 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

KOMEDİ OKULU - Ne kadar hassas ince işçilik isteyen bir ameliyat dünyada eşi görülmemiş bir olay bu işi Kocaeli itfiyesinden başkası kesinlikle yapamazdı tv den tüm dünya izledi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 10:00