Büfelere alıcı çıkmadı

Mülkiyeti Belde AŞ’de olan Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinin altında bulunan büfelerin kiralanması için dün bir ihale yapıldı....

Mülkiyeti Belde AŞ’de olan Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinin altında bulunan büfelerin kiralanması için dün bir ihale yapıldı. 3 yıllığına kiralanmak üzere gerçekleşen ihaleye katılımcının çıkmaması ise şaşırttı.

 

TEKLİFLER ÇOK DÜŞÜK

Adnan Menderes üst geçidi altındaki toplam 6,44 metrekarelik büfe için belirlenen muhammen bedel ise 9 bin 345 TL. Deniz Büfe adlı iş yerine kira bedelinde artış olmamasına rağmen talipli çıkmadı. Mimar Sinan Üst Geçidi altında bulunan ve 2 bin 384 TL muhammen bedel ile kiralama ihalesine katılan Oğuzhan Murtazaoğlu, Mehmet Murtazaoğlu ve Nihat Murtazaoğlu’nun teklifinin muhammen bedelin altında kalması nedeniyle ihalenin iptal edildiği bildirildi.

 

TURGUT ÖZAL’A AZ TEKLİF

5 bin 712 muhammen bedelin belirlendiği Turgut Özal üst geçidi altındaki büfe için ise mevcut kiracıların teklif verdikleri, ancak verilen rakamın muhammen bedelin altında olması nedeniyle kabul edilmediği öğrenildi. Belde AŞ tarafından yapılacak olan ihalenin kasım ayının ilk haftasında tekrarlanacağı öğrenildi. Berfu SOYSAL

#

23 Eki 2014 - 12:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.