Kordsa, Kompozit Fuarı’na katıldı

Lastik güçlendirme sektöründeki 44 yıllık bilgi birikimini geçtiğimiz yıllarda inşaat güçlendirme ve kompozit teknolojileri alanlarına da yönelten, gü...

Lastik güçlendirme sektöründeki 44 yıllık bilgi birikimini geçtiğimiz yıllarda inşaat güçlendirme ve kompozit teknolojileri alanlarına da yönelten, güçlendirme sektörünün global oyuncusu Kordsa, bir ödülün daha sahibi oldu. Kordsa, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen Türk Kompozit 2017 Fuarı’na katıldı.

 

YENİ ÜRÜNLER HAZIR

Sabancı Holding iştiraklerinden Kordsa, fuar kapsamında yer alan standı ve gerçekleştirdiği sunumlarla kompozit teknolojilerinde sektöre sunduğu yenilik ve çözümler hakkında bilgi verdi. Türk Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türk Kompozit 2017 Fuarı, hem yurtiçi hem de yurtdışından katılımcı ve ziyaretçilerle kompozit sanayine özgü üretim, işleme ve uygulama metotları başta olmak üzere tüm kompozit sektörünü kapsayan faaliyetleri konu aldı.

 

YENİLİKLER PAYLAŞILDI

İstanbul Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 3 gün süren etkinlik boyunca 200’e yakın marka; teknolojik gelişmeler ile ürün, çözüm ve uygulamalarını ziyaretçilerle paylaşma fırsatı buldu. Kompozit teknolojilerinin global oyuncusu Kordsa, kompozit malzemenin kullanıldığı çeşitli sektörlere yönelik hazırlanan kompozit parçalarını ve kompozit malzemeden üretilen bisikletini sergilediği standı ile fuarda yer alırken sektöre sunduğu yenilik ve çözümlerini ziyaretçilerle paylaştı.

 

İKİ AYRI SUNUM YAPILDI

Büyük ilgili gören stantta kompozit sektörü için geliştirilen görsel ve yapısal parçalar ile kompozitten üretilen bisiklet sergilendi. Çok sayıda firmanın teknik ve ticari sunumlar gerçekleştirdiği fuarda Kordsa, “Yaşam Koruma Ürünleri” ve “Görsel Otomotiv Parçaları için Hızlı Pres Kürlemeye Uygun Prepreg” başlıklı 2 adet sunum gerçekleştirdi.

#

16 Eki 2017 - 15:48 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.