KORDSA’dan Kimya Mühendisliği’ne ödül

      Kordsa Global'in buluşçuluğu teşvik etmek ve değer yaratan çalışmaları ödüllendirmek üzere organize ettiği Kordsa Buluş Ödülleri Töreni’nde Koca...

 

 

 

Kordsa Global'in buluşçuluğu teşvik etmek ve değer yaratan çalışmaları ödüllendirmek üzere organize ettiği Kordsa Buluş Ödülleri Töreni’nde Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Veli Deniz ve Doç. Dr. Ayşe Aytaç “Melez Kord” başlıklı patent başvurusu ve ürünün ticarileştirilmesi, Doç. Dr. Güralp Özkoç ile Yüksek lisans mezunları Hümeyra Şirin ve Dilek Turan’ın “Yüksek kararlılığa sahip polimerik elyaf üretim yöntemi” ve “Gelişmiş mekanik ve termal özelliklere sahip polyester elyaf üretim yöntemi” başlıklı patent başvuruları ödül aldı.

 

SABANCI DA KATILDI

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Pekarun ile bilim, bürokrasi ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı törende öğretim üyelerimize ödüllerini Kordsa Global CEO'su Cenk Alper verdi.

#

27 Haz 2014 - 11:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.