Korfbolda şampiyon Kocaeli Fen Lisesi

MÜTHİŞ BİR MAÇTI Okul Sporları İl Temsilciliği bu Liseler Arası Korfbol İl Şampiyonası düzenledi. 3 gün şampiyonada önceki gün final heyecanı yaşand...

MÜTHİŞ BİR MAÇTI

Okul Sporları İl Temsilciliği bu Liseler Arası Korfbol İl Şampiyonası düzenledi. 3 gün şampiyonada önceki gün final heyecanı yaşandı. Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan final maçı büyük bir heyecana sahne oldu. İzmit Gazi Anadolu Lisesi’ni 8-7 mağlup eden Kocaeli Fen Lisesi şampiyon oldu. Organizasyonda üçüncülüğü Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi, dördüncülüğü ise Şehit Özcan Kan Fen Lisesi elde etti.

 

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Şampiyon olan Kocaeli Fen Lisesi’ne madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut, ikinci olan İzmit Gazi Lisesi’ne ödüllerini Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Korfbol Milli Takım Antrenörü Yüksek Aptikoğlu, üçüncü olan Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’ne ödüllerini beden eğitimi öğretmenleri Hüseyin Akçay ve Oktay Nas, dördüncü olan Şehit Özcan Kan Fen Lisesi’ne ise ödüllerini Okul Sporları İl Temsilcisi Göksel Ali Argun takdim etti. Kupa töreninin ardından bir arada fotoğraf verildi. Erdem ÖVÜÇ

#

22 Haz 2017 - 16:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.