Körfez Anadolu İlkokulu şehitleri andı

Körfez Anadolu İlkokulu, Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 112’nci yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü’nü Tütünçiftl...

Körfez Anadolu İlkokulu, Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 112’nci yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü’nü Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle kutladı. Oldukça duygusal anların yaşandığı programa Körfez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Zorlu, okul müdürü Yılmaz Turan, çevre okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

 

ŞİİRLER OKUNDU

Program akışı içinde sahneye çıkan öğrenciler Çanakkale Savaşı yıllarında cephe ve cephe gerisinde yaşanan olayları şiirler ve drama sunumlarıyla çok duygusal şekilde ifade ettiler. Sunumları büyük heyecanla izleyen öğretmen ve aileler çocukları coşku dolu alkışlarıyla ödüllendirdiler.

sergi-001.jpg

genel-003.jpg

#

27 Mar 2017 - 03:00 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.