Körfez Belediye zabıtası polislerin günlerini kutladı

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 166. Kuruluş Yıldönümü ve 06-10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle, Körfez Emniye...

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 166. Kuruluş Yıldönümü ve 06-10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle, Körfez Emniyet Müdürlüğü, Tütünçiftlik, Yarımca ile Hereke Polis Merkezlerini ziyaret ettiler.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Cumali Gündoğdu, zabıta amirleri ile birlikte Körfez İlçe Emniyet Müdür Vekili Adil Öztırak’ı ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Cumali Gündoğdu, “Emniyet çalışanları, bizlerin asayiş ve huzurunu sağlamak için gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Zabıta olarak yaptığımız faaliyetlerde her zaman emniyet teşkilatımızı yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz.”dedi. Gündoğdu, “Körfez İlçe Emniyet Müdür vekilimiz ve ilçemizde görev yapan tüm polis memuru arkadaşlarımızın, polis haftasını kutluyorum.'' diye konuştu. Körfez İlçe Emniyet Müdür Vekili Adil Öztırak da konuklarına emniyet müdürlüğü çalışanları adına bu duyarlı ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

#

09 Nis 2011 - 14:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.