Körfez Belediyesi’nden çevresel başarıya ödül

Toplumda çevre bilincinin oluşması kapsamında çalışmalarını ve projelerini genişleterek sürdüren Körfez Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü Kör...

Toplumda çevre bilincinin oluşması kapsamında çalışmalarını ve projelerini genişleterek sürdüren Körfez Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü Körfez halkıyla ortak çalışarak geri dönüşümde başarılı çalışmalara imza atıyor.


6-K Sınıfından Örnek Çalışma

Petkim İlköğretim Okulu öğrencileri geri dönüşüm kapsamında örnek alınacak bir çalışmaya imza attılar. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün yaptığı atık toplama çalışmalarına katkı sağlayan Petkim İlköğretim Okulu 6/K sınıfı öğrencileri Körfez Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sinem Çetinkaya tarafından ödüllendirildi. Türkiye genelinde sıkça karşılaşılan ve yayılan ‘Mavi Kapak’ toplama kampanyası kapsamında Petkim İlköğretim Okulu 6/K sınıfı öğrencileri çok miktarda mavi kapak toplayarak geri dönüşüme kazandırdı. Öğrenciler, Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması ve çevreye olan zararlarından dolayı kendi aralarında böyle bir kampanya başlattıklarını ifade ettiler.

Çevre Koruma Ve Kontrol Müdürü Sinem Çetinkaya, Petkim İlköğretim Okul Müdürü Ahmet Sevimli’ye ve 6-K sınıfı öğretmeni Adile Serap Taşyürek’e kampanya’ya vermiş oldukları desteklerinden ötürü teşekkür etti.


Çetinkaya, “Bu Tür Başarılar Bizleri Onurlandırıyor”

Çevresel projelerin devamı için belediye olarak her türlü destekle birlikte yanlarında olacaklarını ifade eden Çetinkaya, “Öğrencilerimizin bu tür çalışmalar yapması, bizlerin topluma bu bilinci aşıladığımızın göstergesidir. Her yerde çocuklarımıza gerekeni anlatmak durumundayız. Çevreye ve doğaya karşı gereken hassasiyeti göstermek ve bu alışkanlığı gelecek nesillere aktarmak bizim elimizdedir. Ben siz yöneticiler ve öğrencilerimizi takdir ediyorum. Çalışmalarınız da asla yalnız olmadığınızı belirtmek isterim. Bugün burada öğrencilerimizin gösterdiği sorumluluğu ve duyarlılığı kutluyoruz. Bu tür çalışmalarınızın devamını diliyorum. Bundan sonraki çalışmalarınız da da öğrencilerimizin ödüllendirileceğini belirtmek istiyorum. Bu tür başarılar bizleri onurlandırıyor. Tekrar okul müdürümüz ve sınıf öğretmenlerimize vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

#

27 Eki 2014 - 17:13 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.