Körfez Belediyesi'nden Kocaeli Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Kentin En Önemli Müzesi Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Körfez Belediye Başkan Yardımcısı...

Kentin En Önemli Müzesi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’a, Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş eşlik etti.

Kocaeli’de ve Körfez’de basın ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede yeni projeler konuşuldu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ve beraberindekiler Kocaeli Basın Müzesi’ndeki eserleri tek tek inceledi. Gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı İsa Taş; “ Basın Müzesi tarih kokuyor, bizlere geçmişten günümüze bir yolculuk yapma fırsatı verdi. Basın müzesi ilimizin en önemli olduğu kadar en değerli müzelerinden birisi. Kentimize bu kadar güzel bir müzeyi kazandırdığınız için teşekkür ederiz. “ dedi.

 

Başkan Baran’a Teşekkür
Ziyaret nedeniyle büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Gürol ; “ Körfez Belediyesini cemiyet olarak her zaman yanımızda hissettik. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran bizleri hiçbir alanda yalnız bırakmadı. Kendisine buradan selamlarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Sizlere de Kocaeli gazeteciler cemiyetimizi ve basın müzemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim  “ ifadelerini kullandı.

 

#

16 Haz 2016 - 11:48 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.