Körfez Federasyon Kupası’nda madalyalar sahiplerini buldu

'2000 metre Yıldız Erkekler Bayrak Yarışı’nda Türkiye Birinciliği, '2000 metre ‘Yıldız Kadınlar Bayrak Yarışı’nda ise Türkiye İkinciliği Kocaeli Gençl...

'2000 metre Yıldız Erkekler Bayrak Yarışı’nda Türkiye Birinciliği, '2000 metre ‘Yıldız Kadınlar Bayrak Yarışı’nda ise Türkiye İkinciliği Kocaeli Gençlik Spor Kulübüne geldi. Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonu’nda düzenlenen, yarı final heyecanı ile başlayan ‘Kısa Kulvar Sürat Pateni Körfez Federasyon Kupası’nda bugün sporcular final yarışlarında ter döktüler. 26 spor kulübünden 90 sporcunun katıldığı yarışlarda Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü bünyesinde yarışan sporcular 10 altın, 12 gümüş, 9 bronz olmak üzere toplamda 32 madalya alarak büyük bir başarı elde etti.

 

FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Yıldız Kadınlar ve Yıldız Erkekler A - B - C, Genç Kadınlar ve Genç Erkekler  C - D ve Yıldız Kadınlar -Erkekler Bayrak  kategorilerinde yapılan yarışlar,  333 ile 2 bin metre arasında uzunluğa sahip kulvarlarda gerçekleşti.  Yarı final elemeleriyle başlayan yarışların ardından finalistler belli oldu. Daha sonra final heyecanı ile davam eden Federasyon Kupası yarışlarında sporcular dereceye girebilmek için yarıştı. 112 yarış sonucunda dereceye girenlerin belirlendiği yarışlarda Kocaeli, Erzurum ve Ankara’dan gelen sporcular mücadele verdi.

#

27 Mar 2017 - 11:40 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.