Körfez İlçe yöneticileri, Körfez esnafları denetledi

Körfez ilçedeki çeşitli işyerlerinde kapalı alanlarda sigara içilip içilmediği kontrol edildi. Toplam 22 işyerine yapılan denetimlerde, 2 işyeri ve ik...

Körfez ilçedeki çeşitli işyerlerinde kapalı alanlarda sigara içilip içilmediği kontrol edildi. Toplam 22 işyerine yapılan denetimlerde, 2 işyeri ve iki kişiye de cezai işlem yapıldı
 
Körfez İlçe Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Zenginerler, Körfez İlçe Sağlık Grup Başkanı Ahmet Serkan, Körfez Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Çevre Sağlık Şubesi ekipleriyle birlikte Körfez sınırları içerisinde faaliyetlerini sürdüren toplam 22 iş yerine kapalı alanda sigara içilip içilmediğinin denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde 3 işyerinde “sigara içmek yasaktır” levhası bulundurmadıklarından dolayı uyarı yapıldı. Denetimleri yapılan işyerlerinin 2’sinde ise kapalı alanda sigara içildiği tespit edildi. Sigara içerken tespit edilen iki kişiye de cezai işlem yapıldı. Körfez İlçe Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu Körfez İlçe sınırlarında faaliyet gösteren bütün esnafın yetkili kamu kurumlarınca her konuda sürekli denetim altında tutulduklarını zaman zaman bu denetimlere kendisinin de katıldığını ve ekiplerin denetlemeleri aralıksız devam edeceğini kurallara uymayan esnafın cezalandırılacağını belirterek, Körfez İlçe halkının bu konuda rahat olmasını istedi.

#

08 Eki 2011 - 16:13 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.