Körfez Kültür Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın sosyo-kültürel ihtiyaçlarını karşılamak için kentin belli noktalarında çok amaçlı yapılar oluşturuyor. Kültür mer...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın sosyo-kültürel ihtiyaçlarını karşılamak için kentin belli noktalarında çok amaçlı yapılar oluşturuyor. Kültür merkezi olarak oluşturulan bu yapılar düğün, konferans, seminer, tiyatro gösterisi, kurslar gibi pek çok sosyal etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bu yapılardan biri olan Körfez Kültür Merkezi, 2 bin 500 metrekarelik kullanım alanıyla bölgeye hareket kazandıracak. Genel inşaat çalışmaları tamamlanan binanın iç kısmındaki işler ve çevre düzenlemeleri sürüyor. Yapının 500 kişilik olan salon bölümünde tavan ve aydınlatma çalışmaları devam ediyor. Bina çevresindeki yürüyüş yolları da kırmızı parke taşlarıyla döşeniyor.

500 KİŞİLİK SALON
Giriş kısmındaki beyaz kabartma işlemelerle dikkat çeken Körfez Kültür Merkezi’nde 500 kişilik düğün salonu, 300 kişilik çok amaçlı salon ve 3 etüt odası bulunuyor. Ayrıca kültür merkezinde 2 adet grup çalışma salonu, kütüphane, bilgisayar laboratuarı, idari ofisler ve 94 araçlık otopark yer alıyor. Kompleksin zemin katında kadın emeği satış reyonları, muhtarlık irtibat bürosu, İSU bürosu, zabıta hizmetleri birimleri, kiralık-ticari idari ofisler bulunacak. Kültür Merkezi’nin 1. katında ise kadın eğitim ve çocuk etüt merkezi ile kütüphane, iki adet sinema ve seminer salonu hizmet verecek.

#

08 Şub 2013 - 11:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.