Körfez MHP’den seçim bürosu açılışı

MHP Körfez İlçe Teşkilatı, Mimar Sinan Mahallesi’nde seçim bürosu açtı, ardından yeni üyelere temsili olarak rozet takıldı.Genel seçimler öncesi çalış...

MHP Körfez İlçe Teşkilatı, Mimar Sinan Mahallesi’nde seçim bürosu açtı, ardından yeni üyelere temsili olarak rozet takıldı.

Genel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren MHP Körfez İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz akşam Mimar Sinan Mahallesi’nde seçim bürosu açılışını gerçekleştirerek gövde gösterisi yaptı. Düzenlenen açılış törenine MHP İl Başkan Yardımcısı Hamza Güloğlu, MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ruhi Çavdar, Körfez İlçe Başkanı Ahmet Mercan, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşma yapan İlçe Başkanı Ahmet Mercan, “Sabah düzenlediğimiz programda Sevindikli Köyü’nde partimize yeni üye olan yaklaşık 100 kişiye rozetlerini taktık. Bu akşamda seçim büromuzun açılışının ardından yapılacak rozet töreninde Mimar Sinan Mahallesi’nden partimize yeni üye olan 175 kişinin rozetlerini takacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. 13 Haziran sabahı Milliyetçi Hareket Partisi’nin günü olacaktır” dedi. Mercan’ın ardından MHP’li parti büyükleri kitleye hitap etti. Daha sonra yeni üyelerden bazılarına temsili olarak rozetleri takıldı.

#

06 Mar 2011 - 11:10 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.