Körfez’de 3 bin 400 öğrenci ye bisikletlerine kavuşuyor

Eğitimde başarıyı teşvik etmek ve sağlıklı nesiller için Körfez Belediyesi’nin bu yıl ilçedeki 5. sınıf öğrencilerine hediye edeceği 3 bin 400 bisikle...

Eğitimde başarıyı teşvik etmek ve sağlıklı nesiller için Körfez Belediyesi’nin bu yıl ilçedeki 5. sınıf öğrencilerine hediye edeceği 3 bin 400 bisikletin dağıtımı başladı. Dağıtımlarda ilk tören ise Petkim Ortaokulunun bahçesinde yapıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan’ın selamlama konuşması sonrasında Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran öğrencilere seslendi. “Her sene 5. sınıf öğrencilerimize bisiklet benden, 6. sınıf öğrencilerine de tabletler Büyükşehir Başkanımızdan. Bu sene öğrencilerimize 3 bin 400 bisiklet dağıtacağız. Sizler de okula bisikletlerle gidip geleceksiniz. Yaşam boyu spora alışacağız” dedi.

 

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ GERÇEKTEN AYDINLIK

Sağlıklı nesiller yetişmesi için bisiklet dağıtımını önemsediğini belirten Başkan İsmail Baran, “Spor sağlıklı yetişmeniz için ne kadar önemliyse, sizlerin de kendini her alanda geliştirmesi o kadar önemli. Bu vatanın muhasır medeniyetler seviyesine çıkması için kendinizi iyi yetiştirmelisiniz. Ülkemizin geleceği sizlersiniz. Ve görüyorum ki ülkemizin geleceği gerçekten aydınlık” diye konuştu.Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da konuşmasında bisiklet dağıtımların önemine değinerek, “Her 5. sınıf öğrencimize bisiklet dağıttığımıza göre 10 yıl sonra dünyanın bisikletini dağıtmış olacağız. Bisiklet hem ekonomik bir ulaşım aracı, hem çevreci hem de spor için önemli. Bisikletlerinizi güle güle kullanın. İsmail Başkanımız söyledi.

 

SİZLER EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMSİNİZ

Mayıs ayında sonlarına doğru 6. sınıf öğrencilerimize tabletlerimizi teslim edeceğiz. Biz sizleri en iyi şekilde yarınlara hazırlıyoruz. Sizler bizim en büyük zenginliğimizsiniz” şeklinde konuştu.Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çocuklara bisikletlerini dağıttı. Bisikletlerine kavuşan Yarımca ve Petkim Ortaokulunun 719 öğrencisinin sevinci ise görülmeye değerdi. Bu yıl toplam 3 bin 400 öğrenciye bisiklet dağıtımını gerçekleştiren Körfez Belediyesi, kısa süre içerisinde tüm bisikletlerin dağıtımını gerçekleştirecek.

#

23 Mar 2017 - 11:48 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.