Körfez’de 30 memur alınacak

Körfez Belediye Meclisi, 2015 yılının ilk meclis toplantısını belediye başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirdi. 16 gündem maddesi ele alınd...

Körfez Belediye Meclisi, 2015 yılının ilk meclis toplantısını belediye başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirdi. 16 gündem maddesi ele alındığı toplantıya meclis üyeleri eksiksiz şekilde katıldı. Toplantının açılışında konuşan Başkan Baran, 2015 yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

OTOBÜS SATIN ALINACAK

Toplantıda ele alınan gündem maddelerinin birinde imar ve şehircilik komisyonuna havale edilen ilgili rapor sonuçları okunarak meclis üyeleri tarafından oybirliğiyle kabul edildi. Ayrıca imar planı değişikliği tekliflerinin imar ve şehircilik komisyonuna havalesi oybirliği ile karara bağlandı. Ayrıca belediyenin kültür hizmetlerinde kullanmak üzere bir otobüs satın alması da yine oy birliği ile kabul edildi.

 

30 KİŞİ MEMUR OLACAK

Öte yandan Körfez Belediyesi’nin önceki günkü meclisinde geçen yıl alınan sözleşmeli memur kadrosu ile ilgili karar 2015 yılı için yeniden alındı. Buna göre KÖRPAŞ, YARPAŞ ve belediyede görevli bulunan memurlar içinden 30 kişinin imza yetkisinin verilebilmesi için sözleşmeli memur kadrosuna geçirileceği bildirildi. Söz konusu kişilerin ileriki açık oluşması durumunda asaleten atanabileceği de kaydedildi.

 

YENİ ARAÇ ALINACAK

Bu arada Körfez Belediyesi’nin yeni yıl içinde araç filosuna yeni takviyeler yapacağı bildirildi. Buna göre hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli şekilde yapılabilmesi için 2 adet çöp kamyonu, 2 adet temizlik aracı, TIR çekici, kepçe ve kamyon alınması için hazırlanan gündem maddesi meclisin oybirliği ile geçti.

 

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

Ayrıca belediyenin gelir gider dengesinin denetlenmesinin sağlanması amacıyla Denetim Komisyonu’na ise AKP’den Ali Rıza Aydın, Hayati Şaşdım, Halil Küçük, MHP’den Vahit Eryılmaz ve CHP’den de Engin Taşdemir seçildi. Öte yandan Yeniyalı Mahallesi’nde belediye tarafından kurulan ve öğrencilerin kullanımına sunulan ofisle ilgili MHP’li meclis üyelerinden teşekkür geldi.

 

ÖĞRENCİLERE MEKAN

Belediye başkanı İsmail Baran, köyden eğitimleri için şehir merkezine inmek zorunda kalan öğrencilerin, boş zamanlarını geçirebilecekleri ve aynı zamanda araç saatlerini bekleyebileceklerini bu mekanı hazırladıklarını, tespit edilen eksikliklerin ise önümüzdeki günlerde giderileceğini söyledi. Gelecek meclis toplantısının ise 3 Şubat Salı günü saat 15.00’da yapılacağı bildirildi.

#

03 Oca 2015 - 14:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.