Körfez’de belirsizlik sürüyor

Körfezspor’da belirsizlik sürüyor. Kırmızı Beyazlı ekipte, yönetim toplanmadı. Net olan hiçbir şey yok. Tatile çıkan Ahmet Yıldırım ve futbolcular alı...

Körfezspor’da belirsizlik sürüyor. Kırmızı Beyazlı ekipte, yönetim toplanmadı. Net olan hiçbir şey yok. Tatile çıkan Ahmet Yıldırım ve futbolcular alınacak kararları bekliyor…

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta ilimizi temsil eden Körfezspor, beklenmedik derecede başarısız bir sezonu geride bırakırken, düşme hattına bile laklaştı. En iyi yerlerde kamp yapan ve para sıkıntısı yaşamayan ekibin bu başarısızlığı yönetimin de canını sıktı. Kocaelispor kamp ve transfer yapamamasına rağmen kırmızı Grup’ta 17 maçlık yenilgisizlik unvanı elde edip ligi orta sıralarda bitirirken, Körfezspor’un basamağı başarısızlık olarak nitelendirildi.

Bu arada Körfezspor, bu sezonu kapatırken, gelecek sezon için ligin bitmesini bekliyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın görevde kalıp kalmayacağı da belirsizliğini korurken, yönetim bu konuda ikiye ayrılmış durumda. Körfez yönetimi bir araya gelmek için çağrı beklerken, teknik heyetin ne olacağı konusu kafalarda soru işareti yaratıyor. Futbolcuların büyük bir kısmının sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona ereceği için takım adeta boşalıyor. Bu futbolcularla sözleşme yenilenip yenilenmeyeceği de belirsizliğini korurken, yönetimin önümüzdeki hafta toplanması bekleniyor.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDENLER DE BELİRSİZ
Körfez’de teknik heyetin ve sözleşmesi biten oyuncuların belirsiz durumu devam ediyor. Bu oyuncuların da takımda devam edip etmeyeceğini henüz netlik kazanmadı. Abdurrahman Kırmacı, Aydın Taşkın, Aytaç Erman, Kadir Tütüncü, İskender Köksal, Emre Kürküt gibi futbolcuların sözleşmeleri devam ederken, bu futbolcuların önümüzdeki sezon da takımda yer alıp almayacağı yönetim kurulunun toplantısının ardından netlik kazanacak.

#

14 May 2011 - 10:28 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.