Körfez’de coşkulu ‘Öğrenme Şenliği’

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından farklı öğrenim ve yaş seviyesindeki bireylerin sosyo-kültürel gelişimlerini ve is...

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından farklı öğrenim ve yaş seviyesindeki bireylerin sosyo-kültürel gelişimlerini ve istihdam edilebilirliklerini sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Öğrenme Şenlikleri’ uygulaması bu yıl da renkli geçti. Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen etkinlikte okullar stantlar açtı, öğrenciler de hünerlerini sergiledi.

 

STANTLARI  GEZDİLER

Öğrenme Şenlikleri’nin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Raşit Fidan ve çok sayıda davetli katıldı. Mehter takımının gösterisi ile başlayan programda, konuşmalar sonrası protokol üyeleri stantları gezdi.

 

TANSİYONLARI ÖLÇÜLDÜ

Protokol üyeleri öğrenciler tarafından yapılan resim sergisini dolaştı, stantlarda yapılan deneyler hakkında da öğrencilerden bilgi aldı. Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin standına gelindiğinde ise öğrenciler protokol üyelerinin tansiyonunu ölçtü, onlara tavsiyelerde bulundu. Renkli görüntülere sahne olan şenlik, gün boyu farklı etkinliklerle devam etti.

#

21 Eki 2017 - 14:48 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.