Körfez’de esnaf eğitiminden geçti

Nisan ayında “Ekmek Üretimi ve Ekmek Satış Yerlerinde Çalışan Personele Yönelik Ekmek Hijyen Eğitimi” programına katılarak sınava giren ve başarı göst...

Nisan ayında “Ekmek Üretimi ve Ekmek Satış Yerlerinde Çalışan Personele Yönelik Ekmek Hijyen Eğitimi” programına katılarak sınava giren ve başarı gösteren ekmek üreticileri sertifikalarını düzenlenen törenle aldı

Kocaeli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Körfez Belediyesi ve Körfez Ticaret Odası işbirliği ile 01 – 05 Nisan 2013 tarihleri arasında “Ekmek Üretimi ve Ekmek Satış Yerlerinde Çalışan Personele Yönelik Ekmek Hijyen Eğitimi” düzenlenmişti. Gerçekleştirilen eğitim sonunda eğitime katılan ekmek üretim yerinde çalışan 84 kişi ile ekmek satış yerlerinde çalışan 87 kişiye sınav yapıldı.

SERTİFİKA VERİLDİ
Yapılan sınavda başarı gösterenlere “Sertifika Töreni” düzenlendi. Tütünçiftlik Kültür Merkezinde düzenlenen programda ayrıca Körfez Belediyesi ve Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Körfez Pazarcı Esnafına yönelik “Bilgi ve Deneyimlerini Arttırma Eğitimi Mevzuatta Yer Alan Yetki ve Sorumluluklar” eğitiminde sertifika almaya hak kazanlara da sertifikaları verildi.

TÖRENE KATILANLAR
Kocaeli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Halide Canaylı, Kocaeli Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Ahmet Yavuz, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Musa Yüksel, İsa Taş ve Selattin Kabadayıoğlu, Körfez İlçe Gıda Tarım Müdürü Semra Koşumcu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Reşat Başar, Derince İlçe Gıda, Körfez Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Eyce, Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dilaver Şevik, Körfez Fırıncılar Odası Başkanı Hüseyin Tunç ve esnaflar katıldı.

DENETİMLER SKEÇLE ANLATILDI
Sertifika töreninde Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Gıda Kontrolörleri gıda denetimleri ile Körfez Belediyesi Zabıta Memurları Pazar yeri denetimleri skeçlerle canlandırıldı. Programın sonunda Körfez Belediyesi ve Körfez İlçe Gıda Tarım Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği Uygulamaları Eğitimi, Rehberi Gıda Hijyeni ve Personel Hijyeni” kitapçıkları da Körfez esnafına dağıtıldı.

#

01 May 2013 - 13:33 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.