Körfez’de yetimlere iftar verildi

Körfez Belediyesi, Ramazan ayının 15’i olarak kabul edilen Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Körfez’de bulunan yetim çocuklar için ‘Kardeşlik İftarı’ dü...

Körfez Belediyesi, Ramazan ayının 15’i olarak kabul edilen Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Körfez’de bulunan yetim çocuklar için ‘Kardeşlik İftarı’ düzenledi. Yaz kuran kursu öğrencilerinin de hazır bulunduğu iftara Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. Yetim çocukları ve Kuran kursu öğrencilerini tek tek ziyaret ederek hoş geldiniz diyen Başkan Baran, çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ÖNEMSİYORUZ”

Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen iftarda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından oruçlar açıldı. İsmail Baran, “Bizler, medeniyet değerlerimizin ışığında sosyal belediyeciliği önemsiyoruz. İnsanımızı, aileyi ve toplumu merkezimize yerleştirdik. Bugün burada bulunan tüm öğrencilerimizin, yetimlerimizin ve velilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. İnanıyorum ki onların içerisinden kendi yaşadıkları zorlukları başkalarına yaşatmayacak,  iyiyi doğruyu ve güzeli yaşayacak ve yaşatacak güzel bir nesil gelmektedir” ifadelerini kullandı.

#

03 Tem 2015 - 13:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.