Körfez'de ilk kez muhtarlar bayramı kutlandı

19 Ekim’in Muhtarlar Günü nedeniyle Körfez’de ilk tören Körfez Kaymakamlığı Tören Alanında yapıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören s...

19 Ekim’in Muhtarlar Günü nedeniyle Körfez’de ilk tören Körfez Kaymakamlığı Tören Alanında yapıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemine dair konuşmayı Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar yaptı. Gerçekleştirilen törene Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli ve Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu ile birlikte birim müdürleri katıldı.

 

“KÖRFEZ’DE İLK”

Yapılan törenin ardından kutlama tebriklerini muhtarlarla birlikte kabul eden Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can, “Geçen yıl ilan edilen ve bu yıl Körfez’de ilk kez kutlayacağımız Muhtarlar Günü’nü kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumun sorunlarını birinci ağızdan duyup çözüm üretmek adına gece gündüz çalışan muhtarlarımıza büyük bir önem veriyoruz. Muhtarlar bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir” ifadelerine yer verdi.

#

21 Eki 2016 - 12:39 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.