Körfez'de lise öğrenici karnından bıçaklandı

Olay öğle saatlerinde, Yeni Yalı Mahallesi'nde bulunan Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesinde meydana geldi. Körfez Mesleki ve...

Olay öğle saatlerinde, Yeni Yalı Mahallesi'nde bulunan Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesinde meydana geldi. Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Oğuzhan B. ders aldığı Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geldi. Oğuzhan B. okulun bahçesinde okulun eski öğrencilerinden Aydın Ş. ile karşılaştı. Aydın Ş. ile Oğuzhan B. arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Aydın Ş. Oğuzhan B.'yi karnından bıçakladı. Öğrenciler yaşanan olay üzerine 112 Acil ve polise haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi yaralanan Oğuzhan B.'yi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılardı. Tedavi altına alınan Oğuzhan B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayın ardından kaçan Aydın Ş. ise polis ekiplerince yakalandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

#

22 Eki 2016 - 13:30 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.