Körfez’de spor salonu ve satranç sınıfı açıldı

Kadın ve aile sağlığına dönük sosyal içerikli hizmetleriyle dikkatlerini üzerine çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, son olarak “Evden Okula Haydi An...

Kadın ve aile sağlığına dönük sosyal içerikli hizmetleriyle dikkatlerini üzerine çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, son olarak “Evden Okula Haydi Anneler” projesiyle birlikte toplumda beklenen ve arzu edilen bir çalışmayı hayata geçirdi. Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün kurulmasıyla da önemli çalışmaların hayata geçirildiği Kocaeli’de, anne sağlığına dönük hizmetler sonuçlarını vermeye de başladı. Körfez ilçesinde yer alan Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulu’na konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi kapsamında yeni bir salonun açılışını gerçekleştirirken, aynı okulda Büyükşehir’in destekleriyle yapılan satranç sınıfını da hizmete açtı.

 

YAŞAMDAN KEYİF ALAN BİR BİREY OLMALARINI İSTİYORUZ

“Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi için Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulu’nu ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada yeniden düzenlenerek hizmete alınan spor salonunun da açılışını da gerçekleştirdi. Karaosmanoğlu, “Annelerimizin mutlu olması ve yaşamdan keyif alan bir birey olmalarını arzu ediyoruz. Ortaya çıkardığımız bu spor salonları halkımızın emrindedir. Gerekli duyulan kadrolarımızı da burada görevlendirerek spor yapmak isteyen gençlerimize ve annelerimize hizmet verecek” dedi.

 

SATRANÇ SINIFININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

“Doğruda Hamlede Buluşalım” Projesi kapsamında Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulu’nda satranç sınıfı da açan Karaosmanoğlu, “Satranç zeka ve strateji oyunudur. Çocuklarımızın bu alana yönlenmesi ve yönlendirilmesini çok önemsiyorum. Velilerimizden de bu nokta özel ilgi bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Karaosmanoğlu daha sonra okulun kütüphanesini de ziyaret etti.

 

BİNNUR DİNÇ, “ŞİMDİ DAHA MUTLU VE HUZURLUYUM”

Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesiyle hayatında büyük bir değişim yaşadığını ifade eden Binnur Dinç, “İbrahim Başkanımıza ve ekibine bu proje için çok teşekkür ediyorum. Annelere dönük bu proje sayesinde yeni arkadaşlıklar kurmanın yanı sıra hareketli yaşamla tanıştık. Hayata daha olumlu ve umutla bakıyorum. Şimdi daha mutlu ve huzurluyum” diyerek duygularını ifade etti.

#

24 Eki 2017 - 13:21 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.